Mobiele advertenties en progressie web apps

Ontdek de kracht van mobiele advertenties

Wist u dat mobiele advertenties u kunnen helpen om uw publiek te bereiken terwijl ze onderweg zijn? Deze advertenties worden weergegeven op mobiele apparaten in de zoekresultaten van Google, op websites, in apps en tijdens video’s. Integreer advertenties in uw app en genereer meer omzet. Het maakt niet uit wie uw doelgroep is, mobiel is de sleutel tot succes!

Wees een stap voor op uw concurrent

Het mag duidelijk zijn, advertenties lonen zich meer dan ooit door het toenemend gebruik van mobiele apparaten, blijf dus niet achter. Wij kunnen, door integratie van mobiele advertenties van betrouwbare partijen, u helpen uw marketingdoelstellingen wél te bereiken.

Progressive web apps: de nieuwe trend in mobile apps

Misschien heb je gehoord dat Progressive Web Apps de toekomst is mobiele app ontwikkeling. Wie weet staan we ook inderdaad voor een kanteling in de wereld van mobile app develpoment. Voor dat we de voordelen gaan benoemen is het verstandig eerst uitleg te geven over wat PWA-apps precies zijn.

Wat is het precies en hoe werkt het?

Progressive Web Apps brengen functies die we van native apps verwachten naar de mobiele browserervaring, op een manier die gebruikmaakt van op standaarden gebaseerde technologieën en wordt uitgevoerd in een veilige container die voor iedereen op internet toegankelijk is. Over het algemeen beschrijven Progressive Web Apps een verzameling technologieën, ontwerpconcepten en web-API’s die samenwerken om een ​​app-achtige ervaring op het mobiele web te bieden.

Enkele kernprincipes van Progressive Web Apps zijn:

1.Service Workers

Service Workers zijn een ongelooflijk krachtige en even verwarrende technologie achter een Progressive Web App. Ze zorgen voor offline functionaliteit, pushmeldingen, bijwerken van achtergrondinhoud, content caching en nog veel meer

2. App Shell

Het App Shell-model is een eenvoudig ontwerpconcept waarbij de initiële belasting van een mobiele webapp een basishell voor een app-gebruikersinterface biedt en de content voor de app wordt geladen. App Shell is geen web-API of een framework, maar eerder een ontwerpaanpak waaraan ontwikkelaars kunnen kiezen om zich daaraan te houden, wat wordt bevorderd door de cachingmogelijkheden van service werkers.

3. Instabiliteit en App Manifest

Onlangs heeft Chrome op Android ondersteuning toegevoegd voor het installeren van webapps op het startscherm met een native install-banner, net als de native app-banners die we gewend zijn. Om Chrome te vertellen dat onze mobiele website installeerbaar is als een app, schrijven we een manifest.json-bestand en koppelen we eraan vanaf onze hoofdpagina van HTML. Op dit moment heeft iOS geen andere functies dan Pin-to-Homescreen, dus de ervaring zal niet zo vloeiend zijn, maar hopelijk geeft Apple ons dit jaar wat extra’s?

Wil je graag meer weten over deze nieuwe ontwikkeling of zelf een eigen app op maat laten maken? Neem dan contact op met AppElit!

https://www.appelit.com/