Bigoz
Image default
Adverteren

Advertenties effectief inzetten met AdWords

Ontdek de kracht van mobiele advertenties

Wist u dat mobiele advertenties u kunnen helpen om uw publiek te bereiken terwijl ze onderweg zijn? Deze advertenties worden weergegeven op mobiele apparaten in de zoekresultaten van Google, op websites, in apps en tijdens video’s. Integreer advertenties in uw website en genereer meer omzet. Het maakt niet uit wie uw doelgroep is, mobiel en web is de sleutel tot succes!

Wees een stap voor op uw concurrent

Het mag duidelijk zijn, advertenties lonen zich meer dan ooit door het toenemend gebruik van mobiele apparaten, blijf dus niet achter. Wij van Crossmedia House kunnen, door integratie van (mobiele) advertenties van betrouwbare partijen, u helpen uw marketingdoelstellingen wél te bereiken.

Gericht adverteren met Google AdWords

Misschien heeft u weleens gehoord van AdWords. Zo niet? Dan weten we zeker dat u advertenties op Google tegen bent gekomen. AdWords is het advertentieplatform van Google ( de grootste zoekmachine van Nederland ) waar ondernemers gebruik van kunnen maken om gericht advertenties te tonen aan gebruikers van Google. Deze advertenties kunnen dusdanig opgezet worden dat ze heel gericht en specifiek voor uw doelgroep getoond worden. Dankzij slimme algoritmes en bigdata kunnen de advertenties op het juiste moment getoond worden.

Google shopping en video ads

Met Google AdWords kunt u op vele manieren adverteren. De meest veelvoorkomende manier is door middel van tekstadvertenties die boven en onder uw zoekresultaten te zien krijgt. Maar er zijn meer mogelijkheden om te adverteren met uw bedrijf.

  • Adverteren met uw producten via Google shopping
  • Adverteren met een video in Youtube
  • Beeldadvertenties die getoond worden in het advertentieplatform van Google

Bij Crossmedia House beschikking we over de juiste kennis en tools om goed presterende advertentie campagnes op te bouwen binnen Google AdWords. Wij noemen dit zoekmachine adverteren (SEA) en voor ondernemers is een uitstekende manier op direct en snel vindbaar te zijn in Google.

Begin vandaag nog met online adverteren – Ontvang gratis tegoed!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wilt u ook starten met direct leads scoren? Neem dan contact op met Crossmedia House en begin uw advertentie campagne op de juiste manier. Omdat wij Google partner zijn kunnen wij uw advertentietegoed gratis opwaarderen met extra tegoed. Bel ons op +31 (0)74 851 2665 of mail ons op info@crossmediahouse.nl.

 

 

 

 

 

+31 (0)74 851 2665

https://www.crossmediahouse.nl/
Bigoz.nl