Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Audi sloperij

Er zijn sloperijen waar je alle soorten auto’s kunt brengen. Maar er zijn ook speciale sloperijen waar je alleen auto’s kunt brengen van een bepaald merk. Zo kun je denken aan Audi, als je een Audi hebt die bijvoorbeeld afgekeurd is tijdens de APK dan kun je de auto naar een speciale Audi sloperij brengen. Deze sloperijen kom je redelijk veel tegen in Nederland en de terreinen staan bomvol met Duitse auto’s. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken auto’s dus zijn er ook veel meer speciale Duitse sloperijen.

Wat is een Audi sloperij?

Je kunt met de vraag zitten wat een autosloperij nou precies is? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Bij een Audi sloperij komen allemaal auto’s binnen. Deze auto’s zijn vaak niet meer in staat om te rijden of zijn afgekeurd tijdens de APK keuring. Dat kan komen omdat de auto gewoonweg ‘versleten’ of schade heeft opgelopen. Als dit het geval is dan gaat de auto naar een autosloperij. Hier wordt de sloopauto compleet gestript, alle bruikbare onderdelen die dan nog in of aan de auto zitten worden eruit of eraf gehaald. Deze Audi onderdelen worden soms weer verkocht omdat ze nog bruikbaar kunnen zijn voor een andere auto. Als de auto eenmaal gestript is dan wordt de auto in een pers geplaatst. Deze pers knijpt de auto helemaal plat tot een klein pakketje. De auto wordt vernietigd of in sommige gevallen wordt het materiaal nog gebruikt.

Waar vind je een Audi demontage?

Een autodemontage vind je overal in Nederland. Vaak kom je een autosloperij tegen bij grote steden, maar je kunt deze ook vinden bij dorpen. Vaak zijn de autosloperijen dan wel wat kleiner. Overal in Nederland kun je wel een autosloperij vinden, er gaan immers iedere dag veel auto’s kapot. Ook worden veel sloopauto’s elke dak afgekeurd, deze auto’s moeten toch ergens heen worden gebracht. Je kunt deze auto’s immers niet zomaar ergens langs de kant van de weg neerzetten, zo zou je het hele mooie landschap immers verpesten door de aanblik van kapotte auto’s.

http://www.alleautosloperijen.nl/audi-sloperij/
Bigoz.nl