Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Autoschade herstellen met FOCWA garantie

Het overkomt iedereen en niemand wil het eigenlijk meemaken, autoschade. Schade aan uw auto kan in alle mogelijke manieren voorkomen. Zo kunt u denken aan lakschade doordat iemand uw auto heeft bekrast of deuken in uw auto door een kleine aanrijding met een andere auto of obstakel. Vaak ontstaat kleine autoschade in parkeergarages. Deze zijn meestal makkelijk op te lossen door middel van spotrepair. Dit onderwerp gaan we verderop in dit artikel nader toelichten. Eigenlijk is het belangrijkste dat uw autoschade snel en vakkundig gerepareerd wordt. Ga daarom altijd naar een autoschadeherstelbedrijf dat het FOCWA keurmerk heeft. Zo heeft u altijd 7 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.

Spotrepair; wat is dat eigenlijk?

Steeds vaker horen we de term spotrepair voorbij komen. Maar wat is het nu eigenlijk? Met spotrepair kunt u kleine beschadigingen of lakschade snel laten herstellen. Bij een FOCWA autoschadeherstelbedrijf wordt spotrepair meestal binnen een dag uitgevoerd. Niet ieder bedrijf voert spotrepair uit en daarom raden wij aan om via google te zoeken op bijvoorbeeld “spotrepair Groningen” om zo te kijken welk autoschadeherstelbedrijf bij u in de regio actief is die dit soort werkzaamheden verricht. Krassen en deuken kunt u zo snel en vakkundig laten herstellen.

Tips bij autoschade

Wanneer u autoschade oploopt is dat altijd vervelend. Toch zijn er enkele tips die u helpen bij autoschade. Hieronder hebben we deze voor u geformuleerd. – Als eerst moet u rustig blijven in iedere situatie. Of de autoschade nu uw schuld is of niet, het is altijd prettig om te communiceren met de andere partij in een rustige stemming. – Het is verstandig om uw schade zo snel mogelijk te melden bij uw verzekeraar of tussenpersoon. Zo weet je direct of de schade ook vergoed wordt. – Waarschuw de politie wanneer er letsel is bij een van de betrokken partijen. – Loop niet op de zaken vooruit, zeg nooit dat het uw schuld is. Laat deze uitspraak altijd over aan de verzekeraar. – Maak foto’s van de schade aan uw auto. – Zijn er getuigen van de aanrijding of ongeval? Noteer dan hun contactgegevens zodat u in een later stadium altijd sterk staat.

Snel een FOCWA autoschadeherstelbedrijf vinden

Via de website autoschadeherstelgroep.nl kunt u snel een FOCWA autoschadeherstelbedrijf vinden bij u in de buurt. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u online bij hun terecht met uw vragen.

http://www.vankalker.net/
Bigoz.nl