Bigoz
Image default
Auto’s en Motoren

Autosloperij in Nederland en autoafbraak in België

De autosloperij Nederland en autoafbraak België biedt mensen de ideale oplossing om van hun sloop auto en motor af te komen. Snel, eenvoudig en financieel interessant, dat is wat de autosloperij doet! Breng je je auto weg, dan kun je hier goedkoop een auto huren via iDeal!

 

Waarom mijn sloopauto naar de autodemontage brengen?

 

We kunnen heel veel verschillende goede redenen aanhalen waarom het interessant is om uw sloopauto naar de autosloperij te brengen. De eerste goede reden is natuurlijk het financiële plaatje. Wanneer u er voor kiest om uw sloopauto naar de autosloperij te brengen zult u immers steeds kunnen rekenen op een zekere financiële compensatie. Dat is goed meegenomen, daar u weet dat vroeger sloopauto’s gewoon gratis en voor niets in de natuur werden gedropt. Als u nu over een sloopauto beschikt vertegenwoordigd deze dus steeds een zekere waarde en dat maakt het extra mooi voor eigenaars. Daarnaast doet u er ook een goed werk mee, want de autodemonatge zorgt er voor dat bruikbare onderdelen worden verwijderd, maar daarnaast maakt de autosloperij het tevens mogelijk om uw auto op een correcte manier te recycleren. Uw voertuig wordt op een passende wijze gesloopt waarna het wrak naar de metaalfabriek gaat om te laten smelten. Als dat niet interessant is!

 

Wat doet de autosloperij nou precies?

 

De autosloperij doet eigenlijk verschillende zaken. In eerste instantie controleert ze iedere auto die binnenkomt of ze al dan niet beschikken over nog bruikbare onderdelen. Is dat het geval, dan worden deze eerst verwijderd waarna ze opnieuw te koop worden aangeboden. Van zodra de autosloperij er zeker van is dat alle bruikbare onderdelen zijn verwijderd wordt de auto echt gesloopt en gaat deze op een grote truck naar een metaalfabriek. Daar wordt alles mooi gesmolten en gaat het opnieuw naar autofabrieken waar hetzelfde metaal zal worden gebruikt voor de productie van nieuwe voertuigen.

 

Er zijn ook autosloperijen gespecialiseerd in bepaalde auto merken, zoals de Mercedes sloperij, BMW sloperij en Renault sloperij.

 

Bigoz.nl