Een interim inkoper ter ondersteuning van uw bedrijf

Bent u op zoek naar een interim inkoper die de inkoopafdeling van uw bedrijf tijdelijk komt ondersteunen? Wilt u verzekerd zijn van een persoon die veel expertise heeft en goed binnen uw team past? Bekijk dan eens de website van Insinc. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inkoop detachering. Dit betekent dat ze inkoop professionals regelen die uw bedrijf tijdelijk komen ondersteunen. Ze zijn een professioneel inkoopadviesbureau met een jong en ambitieus team. Ze zorgen ervoor dat de inkoopprocessen in uw bedrijf geoptimaliseerd kunnen worden en substantiële besparingen kunnen worden gerealiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met het huidige inkoopbeleid binnen uw organisatie, maar ook met uw ambities en winstdoelstellingen. Zo weet u zeker dat u een interim inkoper krijgt die perfect bij u en uw team past.

De perfecte kandidaat voor uw team

Wanneer u binnen uw bedrijf tijdelijk kampt met ziekteverlof of bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, is het inzetten van inkoop detachering de perfecte oplossing. Bij Insinc begrijpen ze echter dat u zich wilt focussen op uw core business en weinig tijd heeft om een dergelijke medewerker te vinden. Daarom helpen zij u graag verder! Door hun jarenlange ervaring en expertise in deze branche weten zij precies waar een interim inkoper aan moet voldoen. Uiteraard luisteren ze ook naar uw wensen en wordt dit meegenomen in de zoektocht. Op wat voor niveau u ook een professional zoekt, van operationeel niveau tot strategisch niveau en van junior inkoper tot interim CPO, zij zoeken de perfecte kandidaat voor uw bedrijf.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Heeft u interesse in inkoop detachering voor uw bedrijf en wilt u Insinc inschakelen voor het vinden van de perfecte interim inkoper? Neem dan contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of het contactformulier op hun website. Wanneer u contact opneemt, kunt u direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.