Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

De huidbleken op een natuurlijke manier

Het bleken van de huid is sinds 2010 in een snelle groeifase beland. Waar het eerst enkel populair was in India en onder vrouwen in Afrika, beginnen steeds meer mensen, blank en zwart hun huidskleur te veranderen. Huidbleken wil natuurlijk niet zeggen dat je daadwerkelijk je huidskleur lichter wilt maken. Vaak betekend het  dat men middels een natuurlijke methode of een crème donkere pigmentvlekken of andere plekken waar men niet zo blij mee is te lijf willen gaan. Wat de reden ook is, ieder mens is natuurlijk vrij om hiervoor te kiezen. Wel vinden wij het belangrijk dat je kiest voor een veilige blekende huid methode. Bruine vlekken op de huid kunnen nadat u dit artikel goed heeft  door gelezen makkelijk lichter worden gemaakt. Hierdoor kunt u alle bruine vlekjes op de huid als ware laten verdwijnen.

 

Ook kun je middels een bleking zorgen dat je geen bruine huid krijgt. Gezien je in feite het pigment minder donker maakt. Ook wordt vooral via whitening cremes vlekken in het gezicht veelvuldig aangepakt. Heeft u ook vlekjes op je gezicht? Dit komt vaak doordat uw gezicht veel in de zon komt. Hierdoor ontwikkeld het pigment in het gezicht zich een stuk sneller, waardoor gezicht pigmentvlekken kunnen ontstaan. Deze pigment verkleuringen kunnen als het even tegen zit erg opvallend en daardoor zeer ongewenst zijn. Je hebt 2 methodes om dergelijke vlekken weg te krijgen.

1. Door een mengels van Citroen en Amandel. Dit werkt op zich best aardig maar citroen heeft natuurlijk een enorme zuurte graad je huid zal hiervan alles behalve fijn aanvoelen. 2. Je kunt een bezoek brengen aan een dure huidspecialist, welke je huid middels een chemische zeer huidonvriendelijke peeling meerdere tinten lichter kan maken. 3. Of je kiest voor een thuisbleker. Je hebt hiervan enkele gemaakt in Nederland. Een goed voorbeeld van een absoluut veilige thuisblekende creme is Skinlight. Onze keuze lijkt vrij eenvoudig, citroen is te zuur, een chemische peeling is te riskant. Daardoor is een veilige thuis blekende crème als Skinlight de ideale oplossing.

Wil je dus thuis zelf je huid bleken dan is dat geen enkel probleem

https://www.huidbleken.net/
Bigoz.nl