Bigoz
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels

Bijna iedereen heeft er wel last van of zal er in de loop van de tijd aan moeten geloven. Door de zwaartekracht zal de huid rond of na uw 30e levensjaar aan elasticiteit te beginnen verliezen. Dit natuurlijke proces is helaas niet om te keren, maar er bestaan gelukkig wel kleine maniertjes om een beetje vals te spelen en dus uw rimpels weg te werken.

Er zijn in de loop van de jaren een heleboel crèmes ontwikkeld die eigenlijk bijna allemaal wel gouden bergen beloven. Ze laten vaak rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon en u zou er na het smeren weer als een jonge godin van 20 uit moeten zien. Helaas is dit slechts een marketing verhaal en is niet helemaal waar. Het effect wordt veroorzaakt door dat de huid lichtelijk opzwelt, en is vaak ongeveer 4 uur zichtbaar. Door het slechts tijdelijke effect word u gedwongen om te blijven smeren. De crèmes zijn vaak erg duur en helaas niet even duurzaam. Dus wees vooral geen dief van uw eigen portemonnee en stop met smeren.

De chirurgische ingreep is een stuk duurzamer als die smeerboel van crèmes, maar kent daarentegen wel een gigantisch hoog starttarief. Kosten voor een rydectomie kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Bij een chirurgische ingreep wordt de overtollige huid en onderliggend vet weggehaald, waarna de huid weer strak kan worden getrokken. Helaas kleven er naast de hoge kosten ook een flink aantal risico’s aan een dergelijke operatie omdat er echt in de huid gesneden moet worden.

Een rimpelbehandeling met injectables is een bewezen veiliger en goedkoper alternatief. Bij veel privéklinieken kunt u terecht voor een behandeling met fillers. De fillers zorgen er voor dat de huid weer jong en strak word. Botox is een van de meest bekende fillers, de stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor de bovenliggende huid rust krijgt. Het is dan dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen.

http://injectableklinieken.nl/
Bigoz.nl