Bigoz
Image default
Bedrijven

Linkbuilding is ook nu nog belangrijk

Heeft u een eigen bedrijf, dan weet u vast dat marketing een belangrijk onderdeel vormt voor het succes van uw bedrijf. Marketing brengt uw producten of services aan de man, en zonder klanten zou uw bedrijf niet bestaan. Marketing is een ruim begrip en er zijn vele verschillende marketing methoden, maar een van de beste methoden met het beste resultaat is zoekmachine optimalisatie. Gezien het internet althans groot is, en u ook te maken heeft met concurrentie, moet u dus een goede strategie gebruiken om in de eerste resultaten van Google en andere zoekmachines te verschijnen. Een belangrijk onderdeel van een dergelijke strategie is linkbuilding.

Wel is het belangrijk dat linkbuilding op de juiste manier gebeurt. De grootste zoekmachine, Google, heeft namelijk in de afgelopen jaren een en ander verandert in de manier waarop deze sites in de top plaatst. Hierdoor hebben een heleboel sites klappen opgevangen. Een belangrijke trend die zich ontwikkeld heeft, is het belangrijker worden van de kwaliteit van de backlinks, in plaats van simpelweg de hoeveelheid. Door een aantal regels te volgen, kan linkbuilding althans nog steeds een belangrijk onderdeel vormen van uw marketing strategie.

Als u linkbuidling effectief wilt gebruiken, moet u dus op de kwaliteit van de backlinks letten. Maar hoe moet u dit precies doen? Het is in de eerste plaats belangrijk dat u niet teveel backlinks in een korte tijd plaatst. Na Google’s veranderingen is het zelfs niet meer nodig om heel veel links te plaatsen, zolang dit gebeurt op sites van hoge kwaliteit. Ook is het erg belangrijk dat u alleen websites kiest met een hoge relevantie. Dit houdt in dat deze sites gerelateerd moeten zijn aan uw eigen service of product, en de content op uw site. Daarnaast moet u letten op de PR waarde van een site. Deze Page Rank bepaalt hoe belangrijk de site voor Google is, een hogere PR is dus beter. Als u deze simpele regels volgt zal uw linkbuilding zeker tot een succes worden!

http://yomi.nl/
Bigoz.nl