Bigoz
Image default
Dienstverlening

Cd drukken

Cd drukken? Profiteer van de beste service

Wil je een cd laten drukken, dan word je geconfronteerd met een wildgroei aan bedrijven die allemaal hun service aanbieden. Hoe weet je nou welk bedrijf het beste is? Ik zal je mijn verhaal vertellen, zodat je misschien overtuigd raakt van het feit dat je voor het cd drukken het beste bij één bepaald bedrijf kunt aankloppen. Ik ken namelijk een bedrijf dat een uitstekende service levert. De kwaliteit van de cd’s is altijd goed, en de prijs is heel laag. Cd drukken is een vak apart dat uitgevoerd moet worden door een ervaren professional. En laat dit bedrijf nou jarenlange ervaring hebben. Mijn situatie was als volgt. Ik ben een muzikant. Muziek maken is mijn passie. Ik schrijf zelf liedjes en bespeel verschillende instrumenten. Daarnaast zing ik. Ik ben geen geweldige zanger, maar ik vind het belangrijk dat het zingen uit je hart komt. Als dat het geval is, is het vrijwel altijd mooi om aan te horen, hoe vals het soms ook kan klinken. Verder speel ik gitaar en saxofoon. Ik heb twee muzikale maatjes die ook meerdere instrumenten bespelen. Ons ensemble is daardoor een unieke combinatie van instrumenten: viool, gitaar, saxofoon, xylofoon, ukelele en harp. Je snapt wel dat we echte liefhebbers zijn. Ondertussen proberen we te leven van de muziek. We treden op in heel het land en soms ook over de grens, in Duitsland of België. We krijgen altijd heel veel leuke reacties. Iedereen is positief over onze unieke muziek. Een half jaar geleden wilden we een cd drukken. We dachten: als we toch zoveel optredens doen, kunnen we maar beter cd’s meenemen in een koffer, zodat we ook nog wat te verkopen hebben. Op zo’n manier wordt ons vreemde beroep misschien nog wat leefbaarder, omdat we een extra bron van inkomsten hebben. Zo gezegd, zo gedaan. We zochten een goed bedrijf voor het cd drukken. Er was echter een probleem: als je een cd wilt verkopen, moet hij er ook wel een beetje leuk uitzien. Je kan geen kale cd verkopen waar met een stift de bandnaam op is geschreven. Maar zelf zijn wij niet handig met computers en design. We hadden geen idee hoe we dit moesten aanpakken, want onafhankelijke designers zijn weer veel te duur voor ons. Een cd drukken leek een goed idee, maar er kwam van alles bij kijken waar we geen raad mee wisten.

Cd drukken en ontwerpen

Toch lieten we de cd drukken. We kwamen op het spoor terecht van cddrukken.nl. Dit is een geweldig bedrijf met een goede service. Je vraagt je af wie het ontwerp van de cd uiteindelijk heeft gemaakt? Nou, dat bedrijf dus! Ze doen niet alleen aan cd drukken, maar ze hebben ook een eigen afdeling voor het ontwerp van de cd. Voor ons was dit natuurlijk de perfecte oplossing. We hoefden zelf niet meer te denken aan het design, maar we konden wel aanwijzingen geven. Zo moesten we het logo van onze band sturen (die hadden we al wel), en konden we een beetje aangeven wat de cd moest uitstralen. Uiteindelijk is de cd echt prachtig geworden. Het ontwerp past helemaal bij ons. We zijn heel tevreden over de service van dit bedrijf. Ze richten zich niet puur op het cd drukken, maar denken ook om de zaken die erbij horen, zoals het ontwerp. Het uiterlijk van de cd is kleurig, maar ook abstract. We hebben er geen foto van onszelf op laten zetten, maar alleen de bandnaam en de naam van ons meest swingende nummer, wat ook de naam van de cd is. We zijn het er nu over eens dat de cd drukken een heel goed idee was geweest. Als we nu op tour gaan, hebben we altijd iets bij ons dat we kunnen verkopen en dat mensen kan helpen om ons niet te vergeten. Als we weer veel nieuwe liedjes hebben gemaakt, laten we weer een cd drukken bij cddrukken.nl. Misschien kunnen we zelfs een keer een dvd laten drukken, want dat doen ze ook bij het bedrijf.

Lage prijs, hoge kwaliteit

We zijn er ook achter gekomen dat een cd drukken helemaal niet veel hoeft te kosten. Het bedrijf waar wij onze opdracht lieten uitvoeren, drukt altijd grote oplages, waardoor de prijs laag kan blijven. Ideaal voor een kleine muziekgroep als wij. Een cd drukken leek voor ons altijd toekomstmuziek, maar het blijkt vrij gemakkelijk te regelen te zijn. Met onze cd op zak voelen wij ons ook meer waard als muziekgroep. We zijn ook heel blij met de kwaliteit van de cd’s. Je hoort de muziek heel goed en de verschillende lijnen zijn duidelijk te volgen. We zijn absoluut niet teleurgesteld over de audio van de cd. Bij cddrukken.nl weten ze gewoon hoe ze het cd drukken moeten aanpakken. Door hun jarenlange ervaring leveren ze elke keer weer topkwaliteit. Bijna alle klanten die ze hebben gehad (99%) zijn zeer tevreden over de service van het bedrijf. En zo ook wij. Vanaf nu laten wij onze cd drukken bij dit bedrijf en nergens anders. Wil jij ook een cd drukken in een grote oplage? Dan moet je echt overwegen om bij dit bedrijf aan te kloppen. Je kan een offerte aanvragen en daarna beslissen of je met ze in zee wilt gaan. En profiteer dan ook van de geweldige ontwerpservice! Je zal dan helemaal tevreden zijn met het eindproduct dat je in handen krijgt.

http://www.cddrukken.nl/
Bigoz.nl