Bigoz
Image default
Dienstverlening

grondbank

Kies ook voor de grondbank

Het is een feit dat er op de wereld een hele hoop grond versleept wordt. Dit gebeurt elke dag weer. Maar stel: u hebt een grote partij over en wilt hier graag van af. En een bedrijf van een paar straten verderop is juist op zoek naar die grondsoort… Dan zou het toch geweldig zijn als u dat onderling uit kon wisselen? Dan hebben wij nu goed nieuws voor u: want de grondbank maakt dit mogelijk! Bij de grondbank bent u aan het juiste adres als u een hele partij aan te bieden hebt of er eentje wilt kopen. Door ons overzicht van vraag en aanbod in de regio, hebben wij voor ieder wat wils. Wij zijn dan ook van alle markten thuis. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. U zult dus beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor de grondbank. Bent u nou bang dat u erg veel geld moet betalen voor de grondbank? Gelukkig is dit helemaal niet het geval. U kunt namelijk al tegen een zeer schappelijke prijs van 24,50 een grondpartij aanbieden op onze website. Deze staat er dan vijf weken lang op, waardoor vragers in de omgeving gelegenheid hebben om de vracht op te halen. De grondbank www.grondbankonline.nl is er voor:

 • grond
 • bagger
 • granulaat
 • en allerhande diensten op dit vlak

Als u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan. Onze tarieven zijn erg laag en dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens gebruik wilt maken van onze diensten, dan hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst meer informatie hebben, voordat u een besluit neemt of u al dan niet met ons in zee gaat? Dan kunt u dit ons gerust even laten weten. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn namelijk in staat om al uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen! Neem dus vandaag nog contact met ons op.

Een vracht aanbieden op de grondbank is helemaal niet duur

Het staat als een paal boven water dat u de concurrenten beter links kunt laten liggen. Want als u voor de grondbank kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing: betaalbare grond bij u uit de buurt. Aanbieden en kopen bij de grondbank is goed voor:

 • uw portemonnee
 • het milieu
 • de lokale economie

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Als u een partij grond aan te bieden hebt, dan horen wij dit graag van u. Deze kunt u namelijk heel eenvoudig aanbieden op onze website. Dit is een fluitje van een cent, zelfs voor mensen die niet zo goed met de computer overweg kunnen. Daarom is het zeker aan te raden om hier gebruik van te maken. Bent u bang dat u hiervoor diep in de buidel zult moeten tasten, dat u erg veel geld neer moet tellen? Bij ons is dit gelukkig niet het geval. Wij vinden dat de grondbank een voordelige optie moet zijn en daarom houden wij de prijzen laag. Bovendien bespaart u sowieso al erg veel geld, omdat u ten eerste goedkoop grond aan kunt schaffen, en ten tweede zonder tussenkomst van een externe organisatie uw grondpartijen weer kunt verkopen. Op die manier bespaart u vele euro’s. En daarnaast geeft het natuurlijk ook een goed gevoel om een bijdrage te leveren aan het milieu. Vrachtwagens met bagger en granulaat rijden door heel Europa, terwijl dit in feite nergens voor nodig is. Er wordt dus onnodig behoorlijk wat brandstof verstookt. Als u dit beter aan wilt pakken, dan kunt u te allen tijde terecht bij de grondbank. U vindt ons op grondbankonline.nl.

Onze aanvullende services

Wij zijn niet alleen een grondbank die het voor particulieren en bedrijven mogelijk maakt om grond aan te bieden en te verkopen, en ook in te kopen, maar wij bieden ook nog meer diensten op dit gebied. Wij zijn gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en wij kunnen u dan ook uitstekend helpen bij de volgende klussen:

 • bodemsanering
 • administratieve werkzaamheden
 • het beheren van een KAM-zorgsysteem
 • het opstellen van bedrijfsprocedures
 • projectregistraties
 • en nog veel meer

Wij leveren veel verschillende diensten op dit vlak. Wij vinden dat u dit ook moet kunnen verwachten van een grondbank. Wij hebben het beste met u voor en vinden dat de klant koning is. Daarom staan wij altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen. De grondbank is er voor iedereen! Als u met de grondbank in zee gaat, dan kiest u voor een totaaloplossing. U kunt namelijk profiteren van:

 • een handige en overzichtelijke kaart, die laat zien waar in Nederland grond in de aanbieding is
 • de laagste tarieven op dit vlak
 • de mogelijkheid om zelf grondpartijen te verkopen via de grondbank
 • een geweldige service op dit gebied

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van pluspunten van onze firma. Bij grondbankonline.nl kunt u te allen tijde iets aanmelden. Dit is helemaal niet moeilijk. En als u hulp nodig hebt, dan staan wij u graag bij. Neem dus vandaag nog contact met ons op.

http://www.grondbankonline.nl/grondbank
Bigoz.nl