Bigoz
Image default
Dienstverlening

Ter Huurne BV is duurzaam en vertrouwd

Ter Huurne BV

In Haaksbergen, Overijssel, vindt u een geweldig bedrijf als het aankomt op glastechniek en overkappingen: Ter Huurne BV. Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en plaatsen van bijvoorbeeld op maat gemaakte serres, tuinkamers of terrasoverkappingen. Niets is te gek bij Ter Huurne BV, neem dat maar van ons aan. Omdat elke tuin weer een nieuwe ervaring voor ons en omdat er geen tuin dezelfde is, blijft het werk voor de mannen en vrouwen bij Ter Huurne BV elke keer weer een uitdaging. U hebt uiteraard ook totaal andere wensen dan uw buren. Wellicht wilt u hen wel de loef afsteken met prachtige balkonbeglazing. Dan bent u zeer zeker het paradepaardje van de straat. En u hebt veel meer licht in huis en dat is goed voor de gezondheid. Zeker in de wintertijden is het lastig om zonder kunstmatige hulpmiddelen uw huis prettig verlicht te krijgen. Met behulp van de middelen die Ter Huurne BV te bieden hebben kan u in elk geval overdag prima vertoeven in uw eigen huis zonder hiervoor vele lampen aan te moeten zetten. Op die manier bespaart u ook nog eens enorm op uw elektriciteitskosten. Een serre of tuinkamer of wat dan ook, het zijn dan wel dure investeringen, maar als u voor Ter Huurne BV kiest, dan krijgt u echt waar voor uw geld. Ten eerste is het door onszelf gefabriceerd, u hebt dus niet te maken met tussenpersonen. Ten tweede is het slechts een eenmalige investering, u zult jarenlang plezier beleven aan een van de producten van Ter Huurne BV. En ten derde zal het op de lange termijn alleen maar winst geven. De rekeningen gaan zienderogen omlaag en u leeft in een veel prettigere leefomgeving. Hebben we u al nieuwsgierig gemaakt? Bezoek dan snel onze website met nog veel meer informatie over alle mogelijkheden die Ter Huurne BV te bieden heeft.

Ter Huurne BV is duurzaam en vertrouwd

Dat zal dan ook de slogan zijn die u leest als u een bezoek brengt aan de moderne website van Ter Huurne BV. En wat vindt u hier nog meer? We hebben hier een verre van complete lijst gemaakt met de diensten die Ter Huurne BV globaal kunnen aanbieden.

  • Serres, een serre is een uitbouw van uw huis dat lijkt op een terras. Het belangrijkste verschil is dat u binnen zit. Met een op maat gemaakte serre van Ter Huurne BV kunt u dus ook in de winter genieten van uw tuin en het wellicht mooie sneeuwlandschap.
  • Tuinkamers. Dit is hetzelfde principe als een serre met als verschil dat een tuinkamer niet is aangesloten op uw huis. Het is een kamer of gebouwtje die in uw eigen tuin staat. Compleet van glas, dus u kunt alle kanten opkijken. Tevens wordt de tuinkamer verwarmd dus wederom is het ook daar prima vertoeven tijdens de herfst en winter. Leuk voor feestjes en tijdens de winterbarbecue.
  • Ook kan Ter Huurne BV terrasoverkappingen voor u installeren, u zit dan droog en kunt toch nog door de glazen dakbedekking naar boven kijken. Van het warme weer kunt u nog steeds genieten. De zon zal er immers gewoon doorheen schijnen en in principe zit u nog steeds heel relaxed in uw eigen tuin.
  • Woont u in een flat en hebt u last van de strenge winters? Dan is het erg jammer als u geen gebruik kunt maken van uw eigen balkon tijdens die periodes van regen en hagel. Ter Huurne BV kan voor u beglazing maken die het gehele balkon omringd. Hierdoor kunt u altijd zitten en genieten van het uitzicht.
  • Lichtstraten zijn ook een mooie manier om uw woonkamer te verlichten. Dit geldt wel alleen als uw woonkamer of welke kamer u dan ook wenst te voorzien met een lichtstraat, geen verdieping er bovenop heeft. Voor een uitbouw of een bungalow is dit dus prima te verwezenlijken. Dit ziet er zeer stijlvol uit, bekijk de foto’s op de site maar eens!
  • Ten slotte bieden we ook nog de mogelijkheden om totale carports en windschermen te maken en te monteren in en rondom uw huis. Dit zijn de belangrijkste opties van Ter Huurne BV.

Uw wens staat centraal

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus eigenlijk zijn er geen redenen meer om niet met ons in zee te gaan. Neem daarom snel een kijkje op onze site en neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U vindt op de site ons telefoonnummer en ons mailadres. Ook kunt u daar het contactformulier invullen. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak. Wij zijn doordeweeks beschikbaar op ons kantoor en onze showroom in Haaksbergen, dus daar kunt u ook altijd even naar binnen lopen met of zonder afspraak. Het is wel zo belangrijk dat we er samen met u uitkomen. Ter Huurne BV wil dan ook altijd dat uw wensen helemaal uitkomen op het gebied van beglazing en overkappingen. Daarom zullen we altijd eerst naar uw ideeën luisteren voordat we ook maar overgaan tot een offerte. Als u zich ongerust maakt over de kwaliteit dan is dat begrijpelijk. Bij Ter Huurne BV hoeft u echter niet bang te zijn op slechte producten. Een extra voordeel is het feit dat wij ook de productie zelf in hand hebben. We kunnen dus tijdens alle processen toekijken en ingrijpen. U krijgt trouwens een garantie van 10 jaar!

http://www.terhuurnebv.nl
Bigoz.nl