Bigoz
Image default
Electronica en Computers

Website laten maken door professional

Wil u een website laten maken in Oost-Vlaanderen? Contacteer dan deal webdesign, een éénmanszaak uit Aalst gepassioneerd door webdesign. Laat jouw website renderen zodat de investering loont! Laat jouw sites offertes genereren iedere week. U zal het zich niet beklagen, de ROI is enorm! Online marketing is de beste keuze indien u geld wil spenderen aan reclame. U bereikt onmiddellijk het juiste doelpubliek. Contacteer Dimitri De Vleeschauwer via de site.

Webdesign is reeds meer dan 10 jaar de passie van Dimitri en elke klant schenkt hij de nodige aandacht. In het hartje van Aalst werkt hij aan uw website zodat deze correct getoond wordt in elke browser, rekening houdend met zoekmachines en steeds ontwikkeld volgens de laatste webstandaarden en technieken.

U kan de site achteraf zelf beheren in een gebruiksvriendelijke omgeving, zonder enige kennis van programmeertalen. De teksten en afbeeldingen beheert u zelf met enkele klikken, alsof u een word document aan het typen bent.

Bij het bouwen van een website komt heel wat kijken. Niet alleen de structuur en de opmaak moeten perfect zijn, ook de technische achtergrond moet voor de nodige functionaliteit en performantie zorgen. Enkele aandachtspunten vindt u hieronder:

Budget
Hou rekening met een éénmalige opstartkost en een wederkerende support- en onderhoudskost.

Doelstelling
Waarom bouw je een website? Wat wil je ermee bereiken?

Doelpubliek
Wat is jouw doelpubliek? Blijf je in jouw sector? Is jouw doelpubliek zowel jong als oud?

Verwachtingen
Wat verwacht je van je bezoekers? Welke acties moeten ze uitvoeren om je doelstelling te kunnen behalen?

Deadline
Wanneer moet de site up & running zijn? Wat is de deadline?

Maintenance
Wie zal de website aanpassen achteraf?

Bezoekers
Het promoten van je website is even belangrijk als de creatie, voorzie daarom voldoende budget om je website te promoten.  Dit kan via SEO (zoeken op Google), Google Adwords en Facebook / Twitter.

Analyse
Analyseer hoeveel bezoekers je hebt, analyseer vanwaar ze komen, analyseer hoelang ze blijven, analyseer welke pagina’s ze bezoeken, …  

Indien je op zoek bent naar een webdesign expert uit Aalst, dan komen we best even samen om zo’n businessplan te maken dat deze puntjes allemaal bevat. Je zal onmiddellijk een serieuze voorsprong hebben met deze informatie in jouw handen. Contacteer mij zeker voor een afspraak. Deze is vrijblijvend. Iedere DEAL wordt afgesloten met een gratis houten, bordeauxrode wijngeschenkkist (inclusief druppelvanger, flessenstop, RVS kelnermes met kurkentrekker, loodsnijder en flesopener). De wijn is een uitstekende Gergenti van 2007 (Nero d’Avola, Sangiovese – Sicilia), winnaar van de grote internationale wijnprijs 2010. Een goede relatie met de klant is zeer belangrijk, vandaar dit extraatje. 

http://www.deal-webdesign.be
Bigoz.nl