Bigoz
Image default
Eten en drinken

Een waterig bestaan

Zoals u misschien al wel bekend is, bestaat een mens voor een behoorlijk groot gedeelte uit water. Mannen bijvoorbeeld bestaan voor zo’n 65% uit vocht. Dit vocht op peil houden is van essentieel belang voor de gezondheid. We verliezen in onze dagelijkse bezigheden namelijk ook behoorlijk wat vocht.

Aangeraden wordt om twee liter vocht per dag naar binnen te werken, zodat u het vochtgehalte in het lichaam op peil kunt houden. Echter, niet iedereen van ons komt aan die twee liter per dag. Soms, omdat men zichzelf geen tijd gunt en heel soms omdat het kraanwater niet zo heel lekker smaakt. In bepaalde gebieden herbergt het kraanwater immers een bepaalde hoeveel kalk, waardoor dat water minder lekker smaakt. Flessen water uit de supermarkt zijn dan een optie, maar deze nemen erg veel ruimte in beslag. Een waterkoeler daarentegen zal de ruimte verfraaien, omdat ze veelal een rustgevende uitstraling hebben die zo past bij water.

En groot voordeel van water is ook dat het geen enkele calorie bevat. U kunt dus met een gerust hart dat volle glas water leegdrinken. Water zuivert ook nog eens het lichaam.

Een waterkoeler is er in verschillende variaties en toch hebben ze allemaal hetzelfde doel, namelijk heerlijk gekoeld water op ieder moment van de dag binnen handbereik hebben. Of het nu een mok is die u vullen wilt of een klein bekertje. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die de waterkoeler u te bieden heeft. Het waterreservoir van de waterkoeler is ook nog afneembaar, waardoor het dus op tijd vervangen kan worden. Op die manier zit u nooit zonder gekoeld water.

Waterkoelers zijn er echt niet meer alleen voor grote bedrijven, ook in kantines, op scholen of gewoon in een keuken kom je ze tegen. Dit komt door het gemak wat je van de waterkoeler hebt. In de zomermaanden bijvoorbeeld is het een ware must om een heerlijk gekoeld glas water te kunnen drinken.

Omdat de waterkoeler een constante temperatuur heeft en het water vrij is van kalk of andere dingen die u niet in water wilt tegenkomen, is het ook voor kinderen en bejaarden uitermate geschikt.

De waterkoelers zijn van zeer hoogstaand kwaliteit, zodat ze niet alleen een lange levensduur hebben, maar u ook ten alle tijden kunnen voorzien in uw behoeftes.

 

 

http://www.aqualight.nl/NL/77/watercoolers.html
Bigoz.nl