Bigoz
Image default
Financieel

Financieel advies

Voor uw financieel advies maken we kennis, dit doen we vrijblijvend en kosteloos. In dit 1e gesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen. Wat zijn precies uw vragen? Op welke punten heeft u behoefte aan advies? Financiering van een huis? Een overlijdensverzekering? Enkel een second opinion? Wilt u eerder stoppen met werken? Of misschien heeft u alleen de behoefte eens orde te scheppen in de wirwar van alle polissen, leningen, spaarrekeningen en pensioenen die u in de loop der jaren heeft verzameld? Bij ons kunt en mag u alles op tafel leggen.

Het 1e gesprek dient ook om een beeld te krijgen van uw situatie en uw wensen. Vervolgens kunnen wij u een passende voorstel doen. Wij geven hierin aan over welke vraagstukken wij u adviseren en wat dit u gaat kosten. Hoe beter we uw situatie kennen, hoe nauwkeuriger we dit kunnen doen. Wel zo eerlijk. Als u zich hierin kunt vinden gaan wij met u aan de slag. Zo krijgt u inzicht in uw bestaande financiële en fiscale positie. Samen bekijken wij wat u het beste kunt doen in uw specifieke situatie. Wij leggen u uit hoe u bijvoorbeeld uw hypotheek, pensioen, verzekeringen en beleggingen beter kunt laten aansluiten op uw toekomstplannen. Op basis van het advies weet u wat uw mogelijkheden zijn en of uw wensen en plannen haalbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat we dit goed aan u communiceren. Tijdens het traject houden we u op de hoogte en uw vragen zijn zeer welkom. In een schriftelijk rapport proberen we zo helder mogelijk uit te leggen wat we voor u hebben gedaan, wat we hebben besproken en welke oplossingen er zjin voor uw vragen.

Indien u dit wenst kunnen wij ook begeleiden bij het uitvoeren van de juiste oplossing voor het advies. Wel zomakkelijk. Dan hoeft u niet weer naar een andere adviseur, of bank. En goedkoper, we kennen uw dossier immers al.

Als het traject dan naar tevredenheid is afgerond maken we samen met u afspraken hoe we het advies en uw financiële situatie onderhouden.

U kunt met ons in contact komen via deze link: Financieel adviseur

http://renedejonge.nl
Bigoz.nl