Bigoz
Image default
Gezondheid

Shoppen in Zoetermeer

Gezellig weekend in Zoetermeer

 

Zoetermeer zoals we het nu kennen is ontstaan in 1935 door de samenvoeging van meerdere gemeenten. Breng ook een bezoek aan de Watertoren, met een indrukwekkende hoogte van 48,65 meter en een waterreservoir van maar liefst 500 m³. Ook het stadsmuseum mag u zeker niet overslaan. Het museum verteld over het verleden het heden en de toekomst.

 

Naast het shoppen van kleding en andere beauty producten is het ook altijd wel interessant om eens een apotheek binnen te stappen. Je kunt daar onder andere terecht voor goede huidvriendeijke cremes maar ook voor: menstruatiepijn, libido verhogen, asprines, make-up zonder toevoegen en meer.

 

Het stadshart is het uitgaansgebied van Zoetermeer, hier vindt u tal van gezellige kroegjes, leuke terrasjes en knusse restaurants. Een paar bekende horecagelegenheden zijn, Dutch Water Dreams, de Pasta Company, Club Centre, Dekker en 2nd Floor.

 

Zoetermeer heeft voor iedereen wat te bieden, op het gebied van cultuur, uitgaan, natuur en geschiedenis. Het is de veelzijdigheid die de stad zo aantrekkelijk en bijzonder maakt.

 

Wist u dat opgravingen hebben aangetoond dat er in de 13de eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat?

 

http://www.libidoverhogen.nl/
Bigoz.nl