Bigoz
Image default
Gezondheid

Wat zijn injectables ?

Injectables zijn  producten die men in de geneeskunde gebruiken met de bedoeling om rimpels en plooien op  je lichaam, gezicht, handen,  hals weg te werken. Dit doen men  door middel van injectievloeistoffen via een naaldje onder je huid in te brengen. Er bestaan 2 soorten injectables.

De 1ste soort is botox, die over het algemeen wel door iedereen gekend is en is eigenlijk een spierverzwakker.  De 2de soort is rimpelbehandeling met Fillers wat eigenlijk vulmiddelen zijn.  Wanneer je een operatie wilt ondergaan moet je eerste op gesprek en dan moet je zeggen wat je wilt bereiken met deze operatie. Dan kan de klant aangeven welke volgens hem de beste keuze is van deze 2 soorten,  hij geeft dan ook de voor- en nadelen van beide behandelingen maar ook voor- en na foto’s van beide behandelingen. Dus uiteindelijk is het nog altijd je eigen keuze welke behandeling jij wilt ondergaan. Voor een optimale resultaat maakt men ook regelmatig gebruik van een combinatie van deze twee behandelingen

Rimpels kunnen veroorzaakt worden omdat men sommige spierbewegingen herhaald zodat er rimpels ontstaan zoals  voorhoofd rimpels. Door middel van botox vermindert de activiteit van de desbetreffende spieren waardoor de rimpel gaat minderen. 

Fillers gaat men gebruiken  wanneer de huid slapper begint te worden en meer en meer gaat beginnen met hangen.  Met fillers gaat men rimpels en plooien opvullen. Voor volle lippen met injectables gebruikt men meestal fillers.

Bij deze behandelingen kan men gebruik maken van een plaatselijke verdoving maar meestal maakt men hier geen gebruik van. De deskundige laat je op voorhand weten als er voor jou operatie verdoving nodig is of niet.  Het resultaat kan soms positiever zijn indien men geen gebruik maakt van een verdoving. Bij injectables die worden gebruik voor je lippen doet men dit wel omdat deze huid nogal redelijk gevoelig is. Wanneer ment toch gebruik maakt van plaatselijke verdoving zal u niks van de injecties voelen.

http://faceland.nl/
Bigoz.nl