Ballonvaart plaatst alles in een ander perspectief

Ballonvaart

Een prachtige ballonvaart met uw zakenrelaties of klanten is bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees eenvoudig te regelen. Hiervoor kunt u via ons zelfs een heteluchtballon met uw bedrijfslogo levensgroot op de ballon laten maken. Zo laat u een overtuigende indruk achter, waar nog lang over zal worden nagepraat. Mail ons via onze site voor de mogelijkheden en prijzen.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is begonnen als hobby, maar intussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Wat altijd gebleven is, is de passie voor ballonvaren. Wilt u ook eens kennismaken met deze passie? Boek dan een ballonvaart bij ons ballonvaartcentrum en maak ook een onvergetelijke ervaring hoog in de lucht mee.

Wilt u weten wat echte stilte is? Dan is een ballonvaart wel iets voor u. Ontsnap aan de geluiden van alledag en geniet van de stilte tijdens een ballonvaart. Het geluid van de aarde zal uw oren nauwelijks bereiken. De stilte zal alleen worden onderbroken door de gasbrander.

Bent u op zoek naar een verrassend cadeau? Bestel dan een cadeaubon voor een ballonvaart bij Geenhoogtevrees. Met deze bon bent u verzekerd van een originele verrassing voor uw vriend of familielid. Door de concurrerende tarieven die wij hanteren, is een ballonvaart betaalbaar voor iedereen. U kunt een ticket telefonisch of via onze website bestellen.

Gaat u mee op avontuur, de wolken achterna? Met een ballonvaart is dit mogelijk. Het avontuur is helemaal compleet wanneer u zelf meehelpt met de voorbereidingen van uw ballonvaart en zelfs mee mag helpen met de besturing ervan. Boek vandaag nog uw tickets en ga op een onvergetelijk avontuur in de lucht.

Onze ballonvaarders staan dagelijks in contact met meteorologen om er verzekerd van te zijn dat uw geboekte vlucht kan door gaan. Per regio zijn er meerdere opstijgplaatsen mogelijk. Mocht het op een locatie niet kunnen, dan is het mogelijk om uw ballonvaart vanaf een andere, makkelijk bereikbare locatie te starten.

Ballonvaart plaatst alles in een ander perspectief

Een ballonvaart spreekt enorm tot de verbeelding. Vanaf de grond kijkt u verlangend omhoog als u op een mooie zomeravond heteluchtballonnen voorbij ziet glijden. U hoort het kenmerkende geluid van de blazende brander en u denkt: “hoe zou het zijn daarboven?”. Ontdek het zelf met een ballonvaart van Geenhoogtevrees!

Bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kunt u een ballonvaart combineren met een workshop. Daarvoor bieden wij de speciale weerarrangementen aan. Eerst krijgt u een workshop onder leiding van een professionele meteoroloog en daarna kunt u met deze kennis in een van onze luchtballonnen stappen. Een weerarrangement is mogelijk vanaf tien personen.

Wat is er mooier dan hoog door de lucht te zeilen zonder de herrie van een motor of het claustrofobische gevoel dat de cockpit van een sportvliegtuig u geeft? Tijdens een ballonvaart met Geenhoogtevrees ademt u de frisse lucht met volle teugen in en geniet u van de weidse uitzichten rondom.

Een luchtballon als reclamemateriaal? Dit is mogelijk bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. Uw boodschap bereikt honderdduizenden mensen doordat de ballon over industrieterreinen, kantoren en achtertuinen vaart. Door de rustige gang is deze goed te zien. Bovendien kunt u uw relaties en klanten uitnodigen voor een ballonvaart in uw eigen ‘visitekaartje’.

Met Geenhoogtevrees kunt u een imponerende ballonvaart maken boven natuurgebieden, dorpen en steden van Nederland. Wij hebben vaste opstijglocaties in onder meer de regio’s Zwolle, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Deventer of nemen u mee in een ballonvaart boven de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug. Reserveren kan snel en eenvoudig via Geenhoogtevrees.

Nederland bewonderen vanaf grote hoogte

Een prachtige ballonvaart met uw zakenrelaties of klanten is bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees eenvoudig te regelen. Hiervoor kunt u via ons zelfs een heteluchtballon met uw bedrijfslogo levensgroot op de ballon laten maken. Zo laat u een overtuigende indruk achter, waar nog lang over zal worden nagepraat. Mail ons via onze site voor de mogelijkheden en prijzen.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees doet haar werk met passie. Ons bedrijf is uitgegroeid tot de aanbieder in Nederland als het gaat om ballonvaarten. Onze ervaren piloten hebben duizenden uren aan ervaring en zijn daardoor zeer professioneel. Wilt u ook een ballonvaart met ons bedrijf maken? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden.

Weersomstandigheden en windrichting zijn doorslaggevend als u een geslaagde ballonvaart wilt maken. Daarom hebben wij bij geenhoogtevrees.nl de beschikking over vijf opstijglocaties verspreid over Oost- en Midden-Nederland. Ons professionele team zorgt ervoor dat uw ballonvaart altijd een onvergetelijke ervaring is. Op geenhoogtevrees.nl kunt u uw ballonvlucht direct reserveren.

Als het einde van uw vlucht nadert, beweegt u zich van de weergaloze vergezichten terug naar de steeds nabijer komende details. Een uitgestrekt bos blijkt weer te bestaan uit individuele bomen, in een stadsbeeld ontwaart u straten en huizen. De beoogde plaats van landing komt naderbij en de spanning loopt op. Geenhoogtevrees zet u weer veilig en deskundig aan de grond.

Geniet van de stilte die de wereld te bieden heeft en vertrek naar een wereld tussen hemel en aarde. Zwevend in een mandje, hoog boven de grond. Met een ballonvaart waant u zich echt in een geheel andere wereld. U moet het gewoon een keer hebben meegemaakt!

Hoog in de lucht in serene rust genieten van het prachtige landschap van Nederland kan door een ballonvaart te boeken bij geenhoogtevrees.nl. Wij stijgen op vanaf diverse locaties in Oost- en Midden-Nederland en nemen u mee op een avontuurlijke vlucht in een heteluchtballon. Prijzen en arrangementen vindt u op geenhoogtevrees.nl.

http://www.geenhoogtevrees.nl/