Bigoz
Image default
Internet

Website laten maken in Leerdam

Ondernemers in de regio Leerdam / Gorinchem (in de driehoek tussen Den Bosch, Dordrecht en Utrecht) die meer willen halen uit online communicatie en op zoek zijn naar een partner hiervoor kunnen terecht op de speciale pagina voor webdesign Leerdam. Ervaren internet experts helpen ondernemers daar aan effectieve websites en webshops. Websites en webshops, die het goed doen op alle devices (laptop, dekstop, mobiele telefoons en desktops) en die hoog in Google komen op de gewenste zoekwoorden. Een webdesign bureau en seo specialist ineen!

Eenmaal op de websites / in de webshops worden de bezoekers verleid to bijvoorbeeld het kopen of downloaden van producten of het aanvragen van informatie door het inzetten van verschillende conversatie-optimalisatie technieken.

De websites worden gerealiseerd op basis van het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke web content management systeem WordPress. De webshops worden voornamelijk gerealiseerd op basis van WooCommerce (de eCommerce functionaliteit voor WordPress) en af en toe op basis van Magento.

Profiteer van de jarenlange ervaring van de enige, echte online experts in de regio Leerdam en zet de eerste stap naar meer online omzet / aanvragen!

 

http://www.heers.nl/seo-specialist-expert/
Bigoz.nl