Bigoz
Image default
Marketing

Duitse website

Het maken van een Duitse website is niet makkelijk, want je moet naast het beheersen van de taal, ook goed overweg kunnen met Google Duitsland.

Google Duitsland

Google in Duitsland werk nou toch even iets anders en hier moet rekening mee gehouden worden als je goed wil scoren. Voor marketing in Duitsland, moet je dus ruime ervaring hebben met de Duitse Google. Wil je toch zelf een Duitse website bouwen? dan is het slim om eerst veel over te lezen. Net zoals andere gebieden van marketing als je iets niet weet, moet je daar heel veel over gaan lezen. Dus is het slim om een aantal artikelen over Google Duitsland te lezen, door je erin te verdiepen leer je niet alleen veel over het maken van Duitse website, maar ook over de linkbuilding in Duitsland.

Scoren in Duitsland

Zoals het bouwen van de website heel anders moet in Duitsland, moet het linkbuilding, ook heel anders om goed te scoren. Mijn tip is dan ook om het linkbuilding uit handen te geven, als dit mogelijk is, anders staat je heel wat onderzoek te wachten. Je moet in de eerste instantie de Duitse taal zodanig beheersen, dat je organische artikelen kan schrijven voor de linkbuilding.  Je kan wel heel veel artikelen in het Duits vinden over de marketing en werking van Google Duitsland, dus dit zal je ook iets verder brengen. Webshop Duitsland

Sommigen dingen zijn wel algemeen, zowel bij het bouwen van een Duitse website als het werken met Google Duitsland. Zo moeten je artikel links meer dan 300 woorden bevatten en je moet ook gevarieerde ankers hebben. De website waar je de links plaatst, moeten ook aan de voorwaarden voldoen dat ze in Nederland ook zouden moeten, zoals een hoge DA. Je kan het beste beginnen met het gebruiken van bestaande blogs voor je links, in plaats van het zelf opzetten.

https://duitsewebsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Buitenreclame zorgt dat uw boodschap niet onopgemerkt blijft

Marketing voor Start-ups

Waarom promotiemateriaal bedrukken een essentieel onderdeel van direct marketing is

Bigoz.nl