Laat uw led reclame volledig op maat maken

Lijkt het u ook wel wat om led reclame te maken voor uw bedrijf? Ga dan voor de expert, die de benodigde schermen precies op maat voor u maakt. 3TAC, specialist in binnen- en buitenverlichting, ontwikkelt allereerst een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Schermen met led reclame kunnen zowel binnen als buiten hangen. Trek de aandacht van voorbijgangers met grote led schermen aan uw gevel. Maar u kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren en een boodschap mee te geven aan de bezoekers van uw pand. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.

Ontwerp, productie én plaatsing door specialist in led reclame

Het is vanzelfsprekend dat u volledige service verwacht van een expert in led reclame. Dat is logisch. Daarom krijgt u wanneer u uw lichtreclame op maat door 3TAC laat maken, hulp bij het gehele proces. Zo geeft u altijd eerst uw wensen en eisen door. Kiest u voor een outdoor led reclamescherm? Of toch voor gevelverlichting? Heeft u gekozen, dan wordt begonnen met het maken van een ontwerp, dat precies zo wordt zoals u in gedachten had. Bent u tevreden? Dan gaat de specialist aan de slag en wordt het ontwerp uitgevoerd en gemaakt. Is de reclameverlichting klaar? Dan zorgt de specialist ervoor dat de led reclame op de door u gewenste plek wordt geplaatst.