Bigoz
Image default
Marketing

Onmisbaar voor ondernemers: de handige marketingtool van ZipZoo

Artikel marketing is een onderdeel van uw marketing strategie die echt noodzakelijk is. Zonder marketing is het erg lastig om een goede positie in de zoekresultaten te bereiken. Bij artikel marketing draait alles om kwaliteit. Beter 1 kwalitatieve verwijzing dan 100 waardeloze. Het is belangrijk dat u unieke artikelen schrijft en deze aanbiedt aan populaire websites. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Maandelijks wordt ons portaal uitgebreid waardoor ons portaal blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites.

Artikel marketing met ZipZoo: de voordelen

Als u online beter vindbaar wilt zijn door uw doelgroep, begin dan direct met artikel marketing. De marketingtool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze applicatie profiteert u van:

  • Toegang tot meer dan 400 Nederlandse websites
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw content
  • Eén keer registreren voor toegang tot alle websites
  • Direct uw artikel plaatsen

Bij ZipZoo staat gebruiksgemak voorop. Het plaatsen van artikelen op websites die passen bij uw doelgroep is een fluitje van een cent. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

Begin direct uw marketing campagne bij ZipZoo

Wilt u ook een betere positie in Google? Dan is artikel marketing een goede manier om dit te bereiken. Maak kosteloos kennis met ZipZoo. Met het proefpakket kunt u de marketingtool helemaal kosteloos en vrijblijvend uitproberen.

Bigoz.nl