Bigoz
Image default
Media

Cd drukken

Wilt u een cd drukken? Cddrukken.nl doet het snel, goed en goedkoop!

Voor iedereen die cd drukken graag wil laten doen door professionals zit goed bij ons. Wij drukken cd’s en dvd’s voor de laagste prijzen en tegen goede kwaliteit. Wij leveren snel (indien gewenst binnen 2 tot 5 dagen) dus als u haast heeft is dat voor ons geen probleem. Het cd drukken gaat bij ons in grote hoeveelheden tegelijk, waardoor wij in staat zijn de kosten laag te houden. Dat is voordelig voor u, want dat merkt u in de prijs! Wat u ook wilt, onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen u dus vrijwel in alle gevallen van dienst zijn: of u nu een volledig ontwerp wilt laten maken, of gewoon uw eigen werk drukklaar wilt laten maken, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij hebben een eigen grafische afdeling, dus als u advies wilt over uw ontwerp, dan kunnen wij u ook daarmee goed van dienst zijn. Vrijwel al onze klanten prijzen ons wegens onze snelle service, onze klantvriendelijkheid en de kwaliteit van het drukwerk. Zowel het artwork ziet er altijd goed uit wanneer u door ons uw cd drukken laat, en ook over de geluidskwaliteit van de door ons gedrukte cd’s is men altijd erg te spreken. Op onze site kunt u enkele reacties van klanten lezen. Klanten willen om verschillende redenen een cd drukken. In sommige gevallen is het een familieproject: men heeft dingen ingezongen of ingesproken ter gelegenheid van een jubileum (of gewoon zomaar). In andere gevallen zijn het beginnende bands die graag hun eerste album uit willen brengen. Maar ook grote, bedrijfsmatige klanten die hun cd in heel Nederland willen distribueren zijn bij ons aan het juiste adres. Hoe dan ook, wat uw achtergrond en opdracht ook is, wij vinden het altijd belangrijk kwaliteit af te leven en zullen dan ook altijd ons best doen u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, en een hoge kwaliteit drukwerk af te leveren.

Wat kost een cd drukken?

Bij ons kunt u zeer voordelig een cd drukken! Doordat wij veel in één keer drukken, kunnen wij voordelig werken en dat merkt u ook in de prijs. Al onze prijzen zijn all-inclusive. Dit krijgt u dus allemaal voor de genoemde prijs:

  • Het klaarmaken van de druk. Het kost altijd wat tijd om aangeleverd materiaal geschikt te maken om te drukken (het drukklaar te maken).
  • Het drukwerk zelf.
  • De verpakkingen: doosjes, de hoes, artwork etc.
  • Een uitstekende en snelle service.

Dat is heel wat dus! U ziet maar weer, cd drukken kunt u het beste bij ons laten doen. Op onze site kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om te zien hoeveel cd drukken u gaat kosten. U vult een aantal gegevens in (tel. Nr., band- of bedrijfsnaam) en geeft aan hoe uw opdracht eruit ziet. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Overigens accepteren wij ook andere opdrachten. Zo kunnen wij ook cd’s reproduceren, en dvd’s bedrukken, allemaal tegen voordelige tarieven.

Hulp bij het maken van een ontwerp

Nou, heel leuk, dat cd drukken, zult u misschien denken, maar hoe moet het eruit zien? Sommige van onze klanten weten precies hoe ze de cd willen vormgeven, anderen hebben hier nog geen idee van. Om cd drukken makkelijk te maken hebben wij speciaal voor dergelijke klanten onze grafische afdeling. Met deze specialiteit kunnen wij uw complete cd of dvd vormgeving verzorgen. Als al wel een ontwerp heeft, maar het graag nog wat wilt finetunen dan is dit ook altijd mogelijk bij ons. Zo maken wij u het cd drukken graag eenvoudig! Het is ook altijd mogelijk om alleen dtp werkzaamheden te verrichten -dit is het drukklaar maken van aangeleverd werk. Het is raadzaam om voor een goed ontwerp te zorgen (en dus gebruik te maken van onze grafische service als een succesvolle cd drukken belangrijk voor u is). Het uiterlijk is immers toch één van de eerste dingen waar mensen op af gaan als ze in de schappen staan. Ook kunt u met uw artwork voor bijvoorbeeld een band een typerende en herkenbare huisstijl creëren, waardoor u (en dus uw werk!) sneller herkend zal worden door het publiek. Het is dus erg belangrijk dat wanneer u cd drukken echt goed wilt doen, u ook de vormgeving op orde hebt. Gelukkig staat ons team van professionele vormgevers voor u klaar om u hierbij te helpen! Als u besluit cd drukken door ons te laten doen, dan gaat het als volgt: u levert zelf per mail de gewenste teksten, foto’s en logo’s aan. Onze vormgevers zorgen er dan voor dat dit samen een mooi en professioneel geheel wordt. U kunt de vormgevers carte blanche geven als u zelf geen duidelijke voorkeur heeft, maar ook zelf suggesties doen, zelf omschrijven wat u mooi geeft of -beter nog- zelf een voorbeeld meesturen. Dit is erg belangrijk, want zo komen onze vormgevers er het snelste achter wat u graag wilt, en kunnen u dus daarmee het beste van dienst zijn. Wanneer onze vormgevers klaar zijn wordt het ontwerp altijd naar u toegestuurd, en vindt er overleg plaats via de mail of per telefoon. Het is dan altijd mogelijk direct het ontwerp aan te passen, mocht dat voor u wenselijk zijn. Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd wordt het ontwerp direct naar de fabriek gestuurd, en kan het cd drukken beginnen! Zodra de artpreparation achter de rug is, heeft u al snel uw cd in huis.

http://www.cddrukken.nl/
Bigoz.nl