Bigoz
Image default
Media

Het nieuwe seizoen televisie van 2014-2015

Crime en thrillers vormen een belangrijk ingrediënt voor films, boeken, games en misdaadseries op tv. Veel van de mensen zijn fan op thrillers. Dat komt vooral van de gedachte dat in fictieve producten alles toegestaan is, ook al is dat in het echt niet zo. Voorbeelden van dergelijke series, boeken en games op dit moment zijn games als GTA V of series Homeland, Expeditie Robinson en de boeken van Suzanne Vermeer. In dit artikel behandelen we een aantal van deze boeken, games en series zodat u zich een beeld kunt vormen van wat spannende programma’s op televisie en spannende, moordlustige boeken betekenen kunnen voor uw wijze van ontspannen.

 

Televisieseries van jewelste

Zinderende tv-shows van dit moment zijn misdaadseries Homeland en Penoza en shows Expeditie Robinson en Wie is de Mol? De Amerikaanse hitserie Homeland vertelt over Nicholas “Nick” Brody, die maar liefst 8 jaar vastzat bij Al Qaeda. In Penoza IV leven we mee met zwarte weduwe Carmen van Walraven die de baas is over de maffiagroep van haar geliquideerde echtgenoot. IJzersterke series die je niet mag missen. Expeditie Robinson is een spelshow. Het gaat over bekende Nederlanders die moeten overleven op een eiland. Wie is de Mol? is een show met Bekende Nederlanders die afreizen naar een verre bestemming en daar opdrachten doen voor geld. Maar één van hen is niet helemaal eerlijk en totaal niet te vertrouwen, maar een bedrieger, een manipulator en saboteur: de Mol.

 

Games en boeken 

Een boekenserie die het al enkele jaren goed doet is de boekenserie van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer bleek een man te zijn, zo werd helder na de dood van schrijver Paul Goecken. Haar boeken gaan over vakanties die spannende wendingen krijgen, zoals moord. Er is altijd veel kritiek op GTA, want in GTA speel je een crimineel die geld verdient door auto’s te jatten, moorden te plegen, mensen te bedreigen en meer van dergelijke onprettige praktijken. De game krijgt vaak veel kritiek, maar wordt over de hele wereld gespeeld. De kritiek doet niets aan het plezier dat veel mensen aan het spel beleven. Na voorgangers zoals GTA Vice City en San Andreas, is nu ook GTA V uit en daarvan zijn er onevenaarbaar veel verkocht.

  

 

 

http://thrillers.startpagina.nl
Bigoz.nl