Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Een boxershort kopen was voor hem een hele onderneming

Je blijft jezelf af en toe over sommige mannen verbazen. Zo hoorde we pas geleden dit verhaal voorbij komen. We willen de man in kwestie natuurlijk niet belachelijk maken, maar dit is wel een goed voorbeeld hoe afhankelijk een man soms van een vrouw kan zijn. Ook als het gaat over boxershorts kopen. De meeste mannen vinden het niet nodig om regelmatig nieuw ondergoed zoals boxershorts te kopen. Heel vaak blijven ze die dragen tot ze echt helemaal versleten zijn en er gewoon gaten invallen. Dat was ook zo bij de man waar dit verhaal overgaat. Het was dan ook echt heel hard nodig dat hij een paar nieuwe boxershorts ging kopen. Normaal gesproken kocht zijn vriendin altijd boxershorts voor hem. Alleen ze was nu voor haar werk een paar weken in het buitenland en hij kon echt niet wachten tot ze weer
terug was.

Hij zat eigenlijk een beetje met zijn handen in het haar. hij had geen andere keuze dan zelf maar naar de winkel te gaan. Hij pakte zijn jas en ging op weg naar het winkelcentrum.
Wat voor maat boxershort heeft u nodig meneer?
Aangekomen in een winkel waar ze boxershorts verkochten brak het zweet hem uit. Hij had geen idee wat hij  nemen.Gelukkig kwam er al snel een vriendelijke verkoopster die vroeg of ze hem kon helpen. Waarop hij antwoordde dat hij een paar boxershorts zocht Haar volgende vraag was uiteraard wat voor maat heeft u nodig meneer? De man begon nog meer te zweten hij had werkelijk geen idee wat voor maat hij had. De vriendelijke verkoopster bood hulp en vroeg of hij misschien kon kijken naar het maatlabeltje in de boxershort die hij nu droeg. Ze begeleide hem toen naar een van de pashokjes. Omdat het labeltje aan de achterkant zat en hij het zelf niet kon zien riep hij de verkoopster om hulp. De beste man was alleen vergeten dat hij een boxershort aan had, die vol met gaten zat en tot op de draad toe versleten was. Toen hij daar zelf achter kwam schaamde hij zich diep. Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat deze man zelf boxershorts ging kopen.Hij durfde zelf niet meer en liet het net als daar voor weer gewoon aan zijn vriendin over.

http://www.dannhensums.com/nl/
Bigoz.nl