Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Nelly.com koop jij er al

Koop jij al bij de modewinkel van Nelly, oorspronkelijk uit Scandinavie maar ondertussen ook in Nederland. Schoenen, jurken en nog veel meer, eigenlijk alles wat een vrouw nodig heeft om haar garderobe te vullen. Ook mannen en kinderen kunnen nieuwe kleding en schoenen bij elkaar klikken. Je kan jouw kledingmaat opgeven en een seintje krijgen wanneer uitverkochte artikelen weer op voorraad zijn. Per maand bezoeken miljoenen mensen de webshop en elke dag wordt het assortiment uitgebreid met meer dan 100 aritkelen. Kleine onbekende kledingmerken maar ook de merken die je kent van de wereldwijde catwalks.

Nelly kortingscode

Die zoekt iedereen en ze zijn regelmatig te vinden. Soms geven ze een leuke korting, andere keren krijg je toegang tot de VIP sale. Vindt je nergens een kortingscode, kijk dan bij de producten onder de 10 euro per stuk. Ook is er een mogelijkheid om vrienden uit te nodigen. Als de door jouw uitgenodigde vrienden gaan winkelen, ontvang jij shoptegoed van Nelly. Loop erbij als een echt mode icoon en kijk bij de nieuwste fashion.

Hoe kortingscode gebruiken

Tijdens stap 1 van het bestellen, ziet u een klein vakje, waar staat cadeaubon en kortingscode. Dit is de plek waar u de kortingscode invoert. Daarna klik je op activeren en de korting wordt direct voor je uitgerekend. Eventueel kan je er voor kiezen om gespreid te betalen. Laat andere winkels voortaan links liggen, maar ga voor Nelly. Wat draag jij tijdens de aankomende feestdagen? Ga snel naar de website hieronder en geniet van korting bij Nelly.com en andere winkels van formaat.

 

 

http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-nelly/
Bigoz.nl