Bigoz
Image default
Mode en Kleding

Unieke Zilveren Sieraden uit Verre Landen

Onze passie voor het edelsmeden en liefde voor reizen is het fundament voor Wereldse Juwelen. Omdat de passie alleen geen garantie is voor vakwerk, hebben wij deze aangevuld met de kennis die verkregen is aan de Vakschool voor Edelsmeden.

Wereldse Juwelen levert sieraden die verkregen zijn bij de allerbeste edelsmeden over de gehele wereld. Deze ambachtslieden hebben een grote bijdrage geleverd aan het samenstellen van onze collectie.

Onze zilveren sieraden zijn uniek en van hoge kwaliteit. De sieraden onderscheiden zich door het feit dat ze over de gehele wereld gemaakt worden, door de locatie van de edelsmeden. Dit maakt elk sieraad authentiek.

De kracht van de Wereldse Juwelen is dat de wereld een stuk dichterbij is met het dragen van pure en traditionele sieraden. Of het nu gaat om een armband, een ketting, een oorbel of een ring; het sieraad straalt puurheid en authenticiteit uit.

Onze zilveren sieraden worden gemaakt in bijzondere landen, zoals Nieuw-Zeeland, Indonesië, Peru, Thailand en Mexico. Ook beschikken wij over diverse leren armbandjes uit Tibet.

Bestel je sieraden online via onze webshop.

Je sieraden online bestellen via onze webshop biedt veel voordelen. Bij bestelling op werkdagen voor 17:00 uur, wordt je sieraad de volgende werkdag al bezorgd. Alle bestelling bij Wereldse Juwelen worden kosteloos verpakt in een cadeauverpakking. Als je niet tevreden bent over je aankoop, dan krijg je je geld retour.

Tevens hebben wij elke week een mooie aanbieding voor je geselecteerd, te zien in onze webshop.

http://www.wereldsejuwelen.nl
Bigoz.nl