Voel jezelf zekerder in Engelse gesprekken door een taalcursus Engels te volgen

Tijdens een taalcursus Engels bij The English Center leer je over Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Daarnaast leer je op een goede manier communiceren en discussiëren in het Engels.

Bij ons bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren begrijpen, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een business meeting in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte taalcursus om snel Engels te leren. The English Center biedt o.a. cursussen voor Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven, Zakelijk Engels accent reductie en Presenteren in het Engels.

Wij werkt met klanten uit vele verschillende landen en bedrijfstakken en met organisaties zoals SBS broadcasting, eBuddy en Loreal.

English Center is er ook als je haast hebt

Met een spoedcursus Engels leer je binnen korte tijd Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat direct aan de slag en bereikt snel resultaat.

Voor elk startniveau is er een passende spoedcursus Engels. Wil je jezelf duidelijk kunnen maken tijdens je vakantie? Of streef je naar perfectie en wil je de Engelse grammatica tot in de puntjes beheersen? Bij The English Center kan je snel Engels leren.

Meld je direct aan voor een spoedcursus Engels en voel je zekerder. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele cursussen . En fijn om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Volg nu een cursus Engels bij The English Center zodat ook jij gauw perfect Engels spreekt en schrijft 

http://englishcenter.nl