4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex: creëer unieke combinaties

Met een 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel is het mogelijk om unieke combinaties in uw tuin, op uw terras of balkon te creëren. U kunt tuinmeubelen van hetzelfde merk gebruiken, maar met wat creativiteit kunnen ook andere merken oplossingen bieden. Zo is het mogelijk om een tuin, (dak)terras of balkon naar eigen inzicht en smaak in te richten. Er zijn vele mogelijkheden en diverse tuinmeubelbedrijven helpen u hier graag bij. Zij hebben namelijk ruime ervaring en het inzicht om unieke ideeën aan te kaarten. Zo is er bijvoorbeeld ook een complete 4 seasons Sussex loungeset verkrijgbaar.

Onderhoud 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

Het onderhoud aan een 4 seasons Kingston hoekbank of een 4 seasons Sussex koffietafel is miniem. Het is aan te raden om het vlechtwerk twee maal per jaar te reinigen. Het is al voldoende om het met een niet-krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel, zoals groene zeep te reinigen. Er komen dus geen speciale schoonmaakmiddelen aan te pas. Afspoelen geschied middels kraanwater. Het is wel ten zeerste af te raden om een hogedrukreiniger te gebruiken. Deze zal schade toebrengen aan het vlechtwerk vanwege de hoge druk. Door middel van een afdekhoes voor de producten is wordt het vereiste onderhoud nog minder. 

4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex: het hele jaar door buiten laten staan

Het is mogelijk om de 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel het hele jaar door buiten te laten staan. Dit komt omdat deze producten tegen vrijwel alle weersomstandigheden bestand zijn. Het is dus geen probleem om ze in de winter of regenachtige herfst buiten te laten staan. Het is uiteraard wel aan te raden om de kussens in deze perioden binnen te halen omdat het langer duurt om te drogen. De 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex zijn speciaal ontworpen om in alle seizoenen van het jaar te gebruiken. Ze vereisen ook nog eens weinig onderhoud.

https://www.vdgarde.nl/