Bigoz
Image default
Toerisme

Een Spaans kleurtje

De Spanjaarden zelf geven er niet zo veel om. Maar wij Nederlanders zijn er dol op: een mooi Spaans kleurtje. Je moet natuurlijk na afloop van je vakantie wel lekker bruin zijn anders kan je net zo goed niet helemaal naar Spanje gaan.

De meeste Nederlanders gaan naar Spanje voor een zon en zee vakantie. Daar is niets mis mee maar Spanje heeft nog veel meer te bieden. Kunst bijvoorbeeld. Je vindt hoogtepunten van de Spaanse kunst o.a. in Barcelona met de kunst van Gaudí en in Figueres met de kunst van Salvador Dalí. Maar als je niets geeft om kunst is het ook prima want er is nog genoeg te doen op vakantie Spanje.

Je kunt naar de bekende badplaatsen aan de Costa del Sol, de Costa Brava en de Costa Blanca. Het ligt er een beetje aan wat je zoekt. Je kunt ook zoek zijn naar vertier in de vorm van discotheken en overdag naar het strand je kater willen uitslapen. Dan kun je terecht in de bekende badplaatsen Lloret de Mar, Benidorm, Salou etc. Ook bij deze plaatsen vind je vaak pretparken en waterparken. Kortom: heel veel vertier.

Met een gezinnetje zit je waarschijnlijk niet zo te wachten op discotheken en dergelijke. Daar heb je in de rest van Spanje nog voldoende gelegenheid voor. Ook pensionada’s vinden het heerlijk in Spanje. Zij zoeken daar hun heil als het hier in Nederland maar koud en guur is. Dan is het daar gewoon lekker en bovendien gezellig want zij vinden daar enorm veel andere Nederlanders die daar overwinteren. Er worden zelfs bingo avondjes georganiseerd.

Op de Canarische eilanden kun je het hele jaar door terecht. Het is vooral bijzonder om naar toe te gaan als de rest van Nederland op wintersport gaat. Je zit daar dan heerlijk in het zonnetje bij een aangename 20°C. Ga snel je vakantie Spanje boeken.

http://vakantiespanje.nl
Bigoz.nl