Een CV of radiator lek dichten doet u in 10 simpele stappen!

Wanneer uw CV of radiator lek is, wilt u dat zo snel mogelijk oplossen. U verkiest vast een oplossing waarbij geen hak- en breekwerk aan te pas komt, toch? De Repa Tech producten van Leakfix bieden dan uitkomst! Bij het gebruik van deze producten hoeft u niet eens te weten waar het lek zich bevindt. Het product zoekt zijn weg door uw waterleiding en zoekt zo het lek op, dat aan de buitenkant wordt afgedicht. Dit gebeurt doordat het product in contact komt met zuurstof, waardoor het product kristalliseert en zo een harde laag vormt op het lek. Zo kunt u eenvoudig uw CV of radiator met een lek dichten, zonder hak- en breekwerk.

CV of radiator flink lek? Eenvoudig dichten met een simpele oplossing

Is een lek ontstaan na een ongelukje met uw CV of radiator dat u zo snel mogelijk wilt dichten? Is dit lek aanzienlijk zodat het echt niet kan wachten? Voor waterverlies tot 200 liter per dag is er Repa-R200, of voor waterverlies tot 500 liter per dag Repa-R500. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp, waarmee u het product eenvoudig met kracht rondpompt. 

Het juiste product om een klein CV of radiator lek in af te dichten

Leakfix is een speciliast op het gebied van uw CV of radioator zodat zij uw deskundige help bieden bij het dichten van een lek. Heeft u een kleine lekkage met een waterverlies tot 10 liter per dag? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting, die drukbestendig is tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn niet-giftig en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In 10 simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten! Kies dus voor de snelle service van Leakfix.