Badkamerkranen in verschillende stijlen

Keuze voor badkamerkranen

Kort geleden hebben wij onze badkamer helemaal opnieuw ingericht en ik stond er versteld van hoeveel kleine zaken er geregeld moesten worden. Ik had namelijk zelf helemaal niet gedacht aan de aanschaf van nieuwe badkamerkranen. En ik had al helemaal niet gedacht dat dit een lastige klus zou zijn vanwege alle technische zaken die erbij komen kijken. Ik heb namelijk zelf helemaal geen verstand van techniek en had dus geen idee dat niet alle badkamerkranen op alle wastafels passen. Dit maakte voor mij de keuze wel een stuk lastiger.

 

Badkamerkranen in verschillende stijlen

Ik was zelf namelijk vooral bezig met het creëren van een bepaalde stijl en sfeer en zat vooral in grote lijnen te denken. Heel dom eigenlijk, want vaak zijn het details die voor een ruimte heel bepalend zijn. Badkamerkranen zijn zo’n detail en kunnen er voor zorgen dat alles helemaal met elkaar in harmonie is of dat er juist een onrustige sfeer ontstaat doordat ze net niet bij de rest van het interieur passen. Het is dus niet alleen van belang om op de technische aspecten van badkamerkranen te letten, maar ook op of de stijl ervan precies aansluit bij de rest van de meubels en de inrichting.

 

Koop bij Van Heck

Ik had het geluk dat ik al mijn aankopen deed bij Van Heck. Zij hebben zeer deskundige medewerkers die mij heel goed konden vertellen welke badkamerkranen wel pasten op de wastafels die ik mooi vond en welke niet. Zo kon ik dit aspect meewegen bij mijn keuze voor een wastafel. Zij verkopen bij Van Heck namelijk niet alleen badkamerkranen, maar ook alle andere artikelen voor in een badkamer, zoals toiletten, meubels, douches, baden en radiatoren. Op hun website kunt u hun volledige aanbod op uw gemak bekijken, maar u kunt ook langsgaan bij een van hun showrooms.

http://www.vanheckbadkamers.nl/badkamerkranen/