Bigoz
Image default
Woning en Tuin

De levering van de graszoden

Boelens graszoden voor uw siergazon

Weet je waarvan je echt een beetje verdrietig kunt worden? Van die tuinen met alleen maar tegels of grindbakken, zonder enig groen. Stel je eens voor dat je zo’n tuin hebt. Waar kun je lekker een balletje trappen of genieten van mooi groen? Eigenlijk nergens. De oplossing voor een dergelijk probleem kunt u vinden in het aanschaffen van graszoden. Hiermee kunt u in uw tuin een prachtig grasveld aanleggen. De esthetisch hoogwaardige kwaliteit van het gras in de graszoden van Boelens zorgen er bovendien voor dat het grasveld zeer geschikt zal zijn als siergazon, waarvan u ook vanuit uw woonkamer kunt genieten terwijl u naar buiten kijkt. Wilt u ook een mooi gazon hebben in uw tuin? Neem dan eens in overweging om graszoden te laten leggen of zelf te leggen. U kunt natuurlijk zelf graszaad inzaaien, maar een goed grasveld vereist vakwerk en een goede combinatie van verschillende zaden. Bij Boelens Graszoden telen we een speciale soort gras dat uitstekend geschikt is als speelgazon of siergazon. Dit gras is ook zo sterk, dat we geen netten hoeven toe te voegen aan onze zoden. De stevigheid van de zoden komt helemaal uit het gras zelf. Deze hoge en stevige kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom gebruiken wij gras met sterke wortels. Als u op zoek bent naar mooie en stevige graszoden voor een mooi gazon in uw tuin, dan moet u eens een kijkje nemen op de website van Boelens. Dit bedrijf gebruikt een speciale samenstelling van graszaad, waardoor de zoden erg stevig zijn. Dit soort gras heeft stevige wortels en een optimale stabiliteit, waardoor het voor hen niet nodig is om er netten doorheen te maken voor de stevigheid. Zij vinden dat de stevigheid uit het gras zelf moet komen en niet uit netten. Door de stevigheid zijn hun graszoden niet alleen geschikt als siergazon, maar ook als speelgazon. Bij Boelens zit u dus altijd goed.

De levering van de graszoden

Bij ons personeel staat service en kwaliteit altijd voorop. Dat komt omdat ze gepassioneerd zijn en met veel plezier u als klant voorzien van alles wat nodig is om een mooi gazon te verkrijgen. Daarom verwerken we de bestelling van uw graszoden altijd snel en leveren we de matten in handige rollen die makkelijk te leggen zijn. Ook leveren we door het hele land de graszoden af. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de graszoden  op te komen halen. Dat is misschien wel makkelijker als u in de buurt woont. Bij Boelens vinden ze het belangrijk dat de prijs dusdanig is dat een mooi gazon voor iedereen bereikbaar wordt. Doordat zij gebruik maken van een volautomatische graszodensteker en stapelaar, kunnen ze zeer veel graszoden per uur steken. Hierdoor kunnen ze de prijzen voor u laag houden, u betaalt bij hen slechts anderhalve euro per vierkante meter gras. Hun gras voldoet aan het NAK keurmerk, waardoor u verzekert bent van een goede kwaliteit. Voor betaalbare, maar toch stevige graszoden kunt u dus het best naar Boelens gaan. Met onze mooie graszoden is een mooi, strak, groen gazon voor iedereen binnen handbereik. Bij Boelens houden we graag de prijzen zo laag. Dit is mogelijk doordat we onze zoden op een zeer efficiënte manier telen. Wij maken gebruik van een volautomatische graszodensteker en stapelaar waardoor we zeer veel vierkante meters graszoden kunnen steken per uur. Hierdoor wordt het voor iedereen betaalbaar om mooie zoden te kopen, u koopt ze bij ons al voor anderhalve euro per vierkante meter. Het was nog nooit zo voordelig om een mooi gazon te hebben.

Bestellingen zijn makkelijk geregeld

Uw bestelling is gemakkelijk via het internet te plaatsen. Daar kunt u ook allerlei aanvullende informatie vinden over de graszoden of informatie die van pas kan komen bij het leggen en onderhouden van uw grasmat. Wist u bijvoorbeeld dat wij enkel matten leveren zonder netten? En dat we drie verschillende grassoorten produceren? Of wilt u weten wat voor bemesting geschikt is voor gras? Bent u benieuwd naar deze en andere weetjes of u wilt gewoon zo snel mogelijk een bestelling plaatsen? Kijk dan op onze website. Bij Boelens vinden we niet alleen de kwaliteit van onze producten belangrijk, maar ook onze service. Bestellen kunt u bij ons heel gemakkelijk doen via onze online bestelmodule. Nadat u de juiste hoeveelheid graszoden besteld heeft, kunt u ervoor kiezen om deze zelf bij ons af te komen halen of deze bij u thuis te laten bezorgen. U krijgt deze dan in handzame rollen bij u thuis afgeleverd. Het leggen van de graszoden gaat dan erg gemakkelijk, helemaal met de tips die wij op onze website hebben staan. Wij geven daarin aan hoe u de ondergrond moet voorbereiden en hoe u het gazon het best behandelt en onderhoudt. Er is nog een reden waarom u bij dit bedrijf goed zit en dat is hun uitstekende service. Het bestellen van de graszoden kunt u gemakkelijk via de website doen met behulp van hun online bestelmodule. U kunt er vervolgens voor kiezen om deze bij hen af te halen of om ze te laten bezorgen bij u thuis. U krijgt ze dan in handzame rollen, waardoor u van de graszoden gemakkelijk een gazon legt. Om u nog beter van dienst te zijn, geven zij op hun website tips over het voorbereiden van de ondergrond en het onderhoudt en de behandeling van het gazon.

https://www.boelensgraszoden.nl/
Bigoz.nl