Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Als je de vloerbedekking vaak moet reinigen, zal het gaat gaan slijten en als het een dure vloerbedekking is, zou het natuurlijk zonde zijn als het versleten word.

 

Simpele oplossing

 

Er is wel een hele simpele oplossing om de vloerbedekking schoon te houden, zodat je het niet zo vaak hoeft te reinigen. Je kan namelijk door een deurmat aan te schaffen, heel makkelijk heel veel vuil en stof tegenhouden dat het huis binnen komt. Een deurmat is gemaakt om vuil tegen te houden en de meeste soorten deurmatten houden ook heel goed vocht tegen.

 

Deurmatten

 

Je hebt veel keuze, wanneer je een deurmat gaat kopen. Je kan voor een standaard kokosmat gaan, dat heel goed vuil tegenhoud. Door de kokosharen word al het vuil van de schoenen geschrapt, maar het nadeel is veel dat het soms kokosharen verliest, dat je dan mee naar binnen neemt. Een andere hele goede mat tegen vuil is de schoonloopmat, zoals de naam het al zegt houd het heel goed vocht en vuil tegen. Je kan zowel een uitvoering van de schoonloopmat voor binnen als buiten huis kopen. Moderne inrichters maken ook vaak gebruik van de loper, dit is een wat langere deurmat dat je in de gang kan plaatsen.

http://www.jazzclublangsdelijn.nl/
Bigoz.nl