Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Een prinses in eigen huis

Iedereen kent wel die scene uit films waarin de hoofdpersone sierlijk van de trap af komt stappen en dat daar onderaan haar date staat. Ze heeft al twintig keer haar tanden gepoetst, vijf keer gedoucht en 10 keer van outfit gewisseld. Uiteindelijk heeft ze een prachtige jurk aan en gaat samen met haar date naar een schoolfeest, een kerstdiner, een date of naar een gala. Samen stappen ze in de auto en zo rijden ze weg. Deze hoofdpersoon woont dan meestal in een super groot Amerikaans huis en de trap waar ze van af stapt is van beeldschoon marmer. Het lijkt wel een sprookje. Wil  jij je ook voelen zoals in een sprookje? Dan is het misschien wel tijd om jouw trap te renoveren. Op een gegeven moment is iedere trap wel toe aan een trap renovatie. Bij Lamiwood zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van trappen. Bij ons kan je trap onderdelen kopen en je trap vervolgens zelf renoveren met behulp van onze ‘doe-het-zelf’ instructieboekjes. Maar wij kunnen de trap ook helemaal voor jou renoveren. Natuurlijk bieden wij ook proefstukjes en samples. Er is dus voor ieder wat wils. In dit artikel bespreken wij wat de voordelen zijn van een dergelijke renovatie.

 

Allereerst bepaalt de trap voor een groot deel de sfeer in jouw huis. Een trap renovatie is een hele leuke make-over, zo kan je ervoor zorgen dat de volgende film in jouw huis gefilmd kan worden! Met een gerenoveerde trap zullen jij, je vrienden en je familie er van versteld staan hoe veel je huis hierdoor is opgeknapt. Met een traprenovatie voel jij je als een echte prinses. Het is een makkelijke manier om je huis een moderne uitstraling te geven.

Een ander voordeel is, dat je ook die oude, vieze trapleuningen nu eens kan vervangen. Iedereen zit er aan en door de loop van de jaren verkleurt hij helemaal. Ze zijn niet goed meer schoon te houden en nieuwe leuningen maken de renovatie echt helemaal af.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Elk land heeft zijn eigen stijl kozijn

Voor het juiste hoogte verschil gebruik je gewoon L-elementen

Voor exclusieve tuinmeubelen hoef je niet ver te kijken

Bigoz.nl