Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers op maat

Mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor muurstickers. Je kunt voor muurstickers kiezen wanneer er een kindje geboren is. Dan is het leuk om een geboortesticker te kiezen. Je kunt natuurlijk ook altijd een andere boodschap op de muursticker plaatsen. Bij veel websites is er ook de mogelijkheid om zelf muurstickers te ontwerpen. Als je een eigen bedrijf hebt, kun je in dat geval je eigen bedrijfslogo en / of slogan op de muursticker laten terugkomen en deze ergens in je bedrijfspand laten bevestigen.

Op maat laten maken

Het maken van muurstickers is niet moeilijk. Vaak kun je al een muursticker op maat laten maken door zelf een afbeelding te uploaden. Al is dat niet altijd het geval, want meestal gaat het dan om transparante afbeeldingen. Dit soort afbeeldingen kun je louter in fotobewerkingsprogramma’s maken. Je kunt ook een muursticker maken door zelf een tekst op te geven. Bovendien kun je zelf een lettertype bepalen, alsook de kleuren. Wanneer je het lastig vindt om zelf muurstickers te maken, kun je natuurlijk ook altijd een webshop benaderen en hen vragen of ze voor jou een muursticker willen maken. Er zijn ook altijd wel een aantal freelance ontwerpers te vinden die voor jou een speciaal ontwerp willen maken.

Andere stickers

Muurstickers kun je op de muur plakken, maar je kunt ook stickers aanschaffen voor op het raam. Uiteraard zijn dit dan geen muurstickers meer, maar raamstickers. Desalniettemin geldt voor het ontwerpen of het op maat laten maken van raamstickers hetzelfde. Ook hier kun je kiezen voor eigen ontwerpen.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers
Bigoz.nl