Review opslagruimte Utrecht Opslagman

Mijn naam is Sarah en dit is mijn review over de opslagruimte in Utrecht. Laat ik eerst eens beginnen met mijn ervaringen te delen over andere opslagruimtes. Opslagman is namelijk niet de eerste opslagruimte geweest die ik heb gehuurd. Ik had na mijn afstuderen een opslagruimte nodig voor mijn meubels, want ik ging een jaar in het buitenland werken. Ik heb toen een opslagruimte in Utrecht gehuurd. Echter was dit vrij duur en er was een probleem met de vochtigheid. Ik wist dit natuurlijk niet en ze stelden me niet op de hoogte. Vervolgens werd de huurprijs na een half jaar verhoogd. Ook zeer belachelijk. Toen ik terugkwam en voor de tweede keer een nieuwe opslagruimte nodig had, besloot ik een andere te zoeken. Dit was een lastig proces.

Het zoeken van een opslagruimte in Utrecht

Via een aantal websites vond ik reviews over verschillende onderwerpen. Zo vond ik ook een rubriek dat ging over opslagruimtes. Ik vond veel negatieve reviews over het bedrijf waar ik eerst mijn spullen had gestalt. Er was maar één bedrijf waar iedereen heel positief over was. Dit was Opslagman. Ik ging me in hen verdiepen en besloot toen het te proberen. Deze was maandelijks opzegbaar en voor een goede prijs. Opnieuw ben ik een jaar in het buitenland geweest en toen ik terugkwam trof ik mijn spullen exact hetzelfde aan als toen ik ze hier bracht. Alles was nog steeds goed. Het leuke van Opslagman was dat de prijs werd verlaagd halverwege het jaar. Dat was een leuke bijkomstigheid. Het ging bij mij vooral om meubilair wat ik had gestalt en het was wel belangrijk dat de locatie mijn meubilair mooi hield.

Conclusie Opslagman in Utrecht

Ik ben erg blij met Opslagman! Je zou zeggen dat een bedrijf wat opslagruimtes verhuurt een makkelijke taak heeft, maar zo makkelijk gaat het niet altijd. Opslagman doet exact wat het belooft en daar ben ik erg blij mee. Daarom kan ik dit bedrijf aan iedereen aanraden en daarom heb ik ook deze review geschreven. Hiermee kan ik mijn kennis over dit onderwerp delen en weten jullie allemaal welk bedrijf een goede optie is!