Prachtige woningen beschikbaar bij de makelaar in Dordrecht

Prachtige karakteristieke panden in de binnenstad, een royale gezinswoning of een nieuwbouwwoning, bij de makelaar uit Dordrecht zijn de mogelijkheden zeer divers. Naar wat voor stijl gaat uw voorkeur uit? Op de website van een makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, type woning en de oppervlakte in m2. Zowel oude als nieuwe woningen vindt u in het online aanbod en bij iedere woning treft u een gedetailleerde omschrijving en overzichtelijke fotopresentatie. Voldoet een pand volledig aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Een aankoopmakelaar van Waltmann Makelaars plant graag een bezichtigingsafspraak met u in.

De makelaar uit Dordrecht verkoopt uw huis in zeven stappen

U wilt uiteraard zorgen dat de verkoop van uw woning door een deskundige verkoopmakelaar verzorgd wordt. Bij Waltmann Makelaars vertrouwt u op meer dan 115 jaar ervaring bij het verkopen en kopen van woningen. Het proces verloopt in zeven heldere stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en een publiciteitsplan opgesteld. Daarna wordt uw woning verkoop-gereed gemaakt. Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Bezichtigingen worden ingepland door de makelaar uit Dordrecht en gaat u na de nodige onderhandelingen akkoord met het bod? In dat geval wordt de koopovereenkomst opgesteld en vindt het laatste papierwerk bij de notaris plaats.

Bouw uw droomhuis op een van de bouwkavels van de makelaar uit Dordrecht

Is het altijd al uw droom geweest om uw eigen huis te bouwen? Dit kan sneller in vervulling gaan dan uw wellicht dacht. Maak kennis met een van de bouwkavels, aangeboden door de makelaar uit Dordrecht. Bij ieder kavel vindt u details zoals de overdrachtsprijs, het kaveloppervlak, de ligging van de tuin en de minimale bouwhoogte. De kavels zijn voornamelijk gelegen in Dordrecht. Heeft u interesse in een van de beschikbare bouwkavels? Neem contact op met Waltmann Makelaars. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen voor financieel advies. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:30 uur en 17:30 uur.