Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat je archief professioneel digitaliseren

Wil je jouw papieren archief graag laten digitaliseren? Daar schakel je het best een professional voor in, zodat je gegarandeerd bent van het beste resultaat. Een ervaren bedrijf in archiefdigitalisatie is Doxis. De experts die hier werken digitaliseren jouw archief altijd volgens de huidige wet- en regelgeving. Zo is de privacy en veiligheid gegarandeerd.

Het gemak en de veiligheid van een digitaal archief

Je wilt je papieren archief waarschijnlijk laten digitaliseren, omdat dat veel gemak met zich meebrengt. Als je informatie wilt opzoeken, moet je nu je hele papieren administratie door. Met een digitaal archief vind je veel sneller en gemakkelijker de informatie die je nodig hebt. Bovendien is deze informatie in een digitaal archief ook beter beveiligd; alleen bevoegden kunnen de data inzien. Ook wordt de data veilig opgeslagen, zodat deze niet zomaar verloren gaat bij bijvoorbeeld brand. Dat is uiteraard ook wel zo handig.

Een archiefspecialist met meer dan 100 jaar ervaring

Doxis heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het digitaliseren van diverse archieven. De werknemers hebben dan ook veel kennis in huis. Een archief digitaliseren doen zij heel netjes en bovendien begeleiden ze jouw medewerkers, zodat zij leren hoe het nieuwe archief werkt. Het is immers niet alleen de bedoeling dat je oude archief gedigitaliseerd wordt. Ook nieuwe data moeten voortaan digitaal worden opgeslagen en goed doorzoekbaar zijn. Dit leren jouw medewerkers van experts. Bovendien stelt Doix een uitgebreid archiefbewerkingsplan op, zodat je precies weet welke werkzaamheden er verricht gaan worden, wat de tijdsplanning is en welke middelen er nodig zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vraag gerust om meer informatie

Wil je jouw archief graag laten digitaliseren door de specialisten van Doxis? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met de medewerkers, want ze geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen. Dat is pas service!

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de snelle service van dé salarisadministrateur nabij Dordrecht

Kansen bij het integreren van marketing automation en CRM

Is een arbeidsdeskundig onderzoek iets voor uw organisatie?

Bigoz.nl