Bigoz
Image default
Zorg

Logopedie op maat ontvangt u bij deze praktijk in Bergen op Zoom

Wanneer er problemen zijn met bijvoorbeeld stem, spraak, gehoor en slikken is logopedie de zorg die u nodig heeft. Door een logopediebehandeling te starten, worden uw stoornissen op het gebied van persoonlijke communicatie effectief behandeld. Heeft u problemen op het gebied van logopedie en wilt u hiervoor een goede behandeling? Bij Trivers Logopedie Roosendaal in Bergen op Zoom en omgeving helpen ze u graag verder.

Een gespecialiseerd logopediepraktijk

Deze gespecialiseerd logopediepraktijk is gevestigd in Roosendaal en biedt een allround service. Bij het behandelen van logopedische problemen staat een goede behandelrelatie en een professionele aanpak bij hen voorop. Zij hebben verschillende logopedisten in dienst waarbij ieder zijn eigen specialisatie heeft. Bovendien zijn ze allemaal aangesloten bij de beroepsvereniging.

Waarvoor u terecht kunt

Bij deze praktijk voor logopedie in Bergen op Zoom, het westen van Noord-Brabant, kunt u terecht voor vrijwel alle logopedische stoornissen bij kinderen en (jong)volwassenen op verschillende gebieden. Tevens bieden zij behandelingen op maat aan waardoor ze zich echt op uw persoonlijke probleem kunnen richten. Zij richten zich in het bijzonder op kinderen en jong volwassenen en hun ouders met werkgebieden in:

  • Stem
  • Adem
  • Slikken
  • Spraak
  • Gehoor
  • Schrijf- en leesproblemen
  • Sensorische informatieverwerking

Een verwijsbrief is niet nodig

De allround praktijk van Trivers Roosendaal in het westen van Noord-Brabant, biedt ouders met hun kinderen uit de omgeving van Bergen op Zoom een breed zorgaanbod en logopedie op maat. Dit verzorgen zij door de verscheidenheid aan kennis die zij bezitten in te zetten en hun persoonlijke benadering bij verschillende communicatieve stoornissen. Bent u benieuwd wat deze praktijk voor u kan betekenen op het gebied van logopedie in de regio Bergen op Zoom? Maak eenvoudig en snel online een afspraak waarbij een verwijsbrief niet noodzakelijk is. De medewerkers van dit bedrijf vertellen u dan graag meer over de behandelingen die zij aanbieden en de verschillende communicatie stoornissen waarvoor u terecht kunt.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Leren en geld verdienen met een bijbaan in de zorg

Diverse behandelingen bij Fysiotherapie in Almelo

Schrijf in bij dit project voor begeleid wonen met andere jongeren

Bigoz.nl