Particuliere ouderenzorg is in opmars in Nederland

Het aantal ouderen groeit in Nederland en zij maken steeds vaker gebruik van particuliere ouderenzorg. Het aantal senioren neemt toe vanwege de stijgende levensverwachting en het simpele feit dat de bevolking enkele tientallen jaren geleden harder groeide dan tegenwoordig. Deze mensen hebben, als hun gezondheid te wensen over gaat laten, behoefte aan goede zorg. Particuliere ouderenzorg speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Ouderen, of hun kinderen, willen dat zij terecht kunnen in een goed particulier verpleeghuis met goede zorg en voorzieningen. De tijd van verpleeghuizen waar bewoners met meerderen op een zaal lagen lijkt voorgoed verleden tijd. Het is natuurlijk wel zo dat deze zorg vooral is weggelegd voor mensen die het kunnen betalen.

Een rustige oude dag in een fraaie omgeving

Wilt u verzekerd zijn van een fijne oude dag, ook als uw gezondheid te wensen overlaat? Dan kunt u oor uzelf of voor uw vader, moeder of ander familielid een plaats reserveren in een particulier verpleeghuis. Door te kiezen voor goede particuliere ouderenzorg weet u zeker dat u of uw familielid in goede handen is. Er is 24/7 verplegend personeel aanwezig en er zijn medewerkers beschikbaar die de ouderen helpen met de maaltijden en leuke activiteiten organiseren om de dagen op een prettige manier door te brengen. Daarnaast is er altijd voldoende aandacht en tijd voor een gesprek als daar behoefte aan is.

Waar vind ik een fijne plek voor mijzelf of een familielid?

Als u of een familielid particuliere ouderenzorg nodig heeft dan kunt u hiervoor terecht bij Compartijn. Zij hebben verschillende particuliere verpleeghuizen waar de bewoners beschikken over een eigen appartement met eigen sanitair en een aparte slaapkamer. De maaltijden kunnen in de gezamenlijke woonkamer worden genuttigd maar ook op de eigen kamer. U vindt alle informatie over de zorg die Compartijn biedt op de website. Hier staan ook foto’s van de verschillende locaties die zij beheren en uiteraard de contactgegevens.