Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Familiedag-activiteiten voor jong en oud

Ben jij dit jaar aan de beurt met het bedenken van een activiteit voor jullie familiedag? Dan ben je misschien nog op zoek naar wat inspiratie om deze dag tot een groot succes te maken. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij voor een onvergetelijke dag kunt zorgen.

Bezoek een museum

Ben jij op zoek naar een educatief en een interessant programma om samen met de familie te gaan doen? Dan is een bezoek aan een museum misschien wel wat voor jullie. Vooral met kleine kinderen is het ontzettend leerzaam en leuk nieuwe dingen te ontdekken en bovendien steek je er zelf ook nog iets van op. Bij een museum denken de meeste mensen meteen aan een kunstzinnige locatie, maar er zijn ook genoeg musea waar antieke voertuigen zoals auto’s en vliegtuigen staan of een historisch museum die de wereldgeschiedenis laat zien.

E-chopper

Wil je gezellig door de omgeving toeren samen met de familie? Dan is het ideaal om e-choppers te huren. Na de rondrit kunnen jullie gezamenlijk genieten van een picknick, lunch of diner onder het genot van een drankje. Kies zelf uit welke tour jullie gaan rijden en geef het uitstapje vorm zoals jij dat graag wilt. Wellicht vind je het een leuk idee quizvragen of opdrachten te bedenken om deze bij elke tussenstop te integreren.

Neem deel aan een workshop

Hoe tof is het om als familie eens nieuws uit proberen zoals bijvoorbeeld een workshop schapen drijven, pottenbakken, glasblazen of modelvliegtuigen bouwen. Er zijn allerlei workshops voor jong en oud te vinden, zodat je de activiteit op ieders wensen kunt afstemmen. Zo blijft het wel leuk voor iedereen en kan elk familielid een leuke bijdrage leveren.

Dineren

Houdt jouw familie wel van een heerlijk diner? Dan is een bezoek aan een restaurant misschien een leuke optie als afsluiter voor de gezellige dag. Kies voor een uitgebreid driegangenmenu of laat je verrassen door bijzondere creaties uit de keuken. Zorg er ook voor dat jullie gezellig kunnen proosten met een lekker drankje.

 

https://www.bubbelbal.nl/
Bigoz.nl