Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Zo heeft u de lekkerste lunch voor onderweg

In ons dagelijks leven zijn we vaak onderweg en nemen we onze lunch mee. In een bakje en, hups, in de tas. Nu merkt u dan wel snel dat een broodje niet zo lekker meer is als deze een tijd in een bakje heeft gezeten dan wanneer u hem meteen na het smeren opeet. Daarnaast is het ook heerlijk om een keertje af te wisselen en een ander soort lunch mee te nemen. Om uw lunch wat spannender te maken, hebben wij een paar tips op een rijtje gezet!

 

  1. Goede bakjes

Er zit nogal een verschil in hoe lekker de lunch blijft wanneer het eten in een zakje of in een bakje zit. Broodjes in een zakje worden eigenlijk meteen geplet. Als u deze in een bakje doet blijft het brood echt een stuk luchtiger en wat verser. Investeer daarom in goede bakjes. Echte aanraders zijn bakjes met een koelelement. Zo blijft uw lunch ook op warme dagen lekker koel. Een salade kunt u erg goed in een disposable saladebak doen. Deze zijn speciaal voor dit soort maaltijden ontwikkeld en kunnen ook nog eens hergebruikt worden.

 

  1. Dressings en sauzen apart

Om te voorkomen dat uw eten slap wordt, is het heel belangrijk dat u de dressings, sauzen en andere vloeibare ingrediënten in aparte bakjes bewaart. Voeg ze dan ook pas toe aan uw maaltijd wanneer u deze opeet. Zo blijft alles lekker vers en crunchy.

 

  1. Restjes als lunch

Heeft u nog wat restjes over van het avondeten van gisteren? Dit kan dienen als de perfecte basis voor uw lunch. Die pasta pesto is ook heerlijk om koud te eten, net als die lekkere quiche met broccoli en zalm. Op deze manier bent u ook nog eens bewust bezig, aangezien u restjes die u anders weg zou gooien toch opeet!

 

https://www.packagingdirect.nl/
Bigoz.nl