Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Met deze drie essentials maak jij indruk op je eerste date!

Heb jij binnenkort een eerste date op de planning staan, dan ben je misschien wel erg gespannen. Je date is er één waar je zeker indruk op wil maken, wat het best lukt wanneer jij op je best voor de dag komt. Hiermee helpen we je graag! In deze blog benoemen we drie dingen waar je eenvoudig aandacht aan kunt besteden. Lees snel verder!

1. Je outfit

Misschien geldt het voor jou niet, maar veel mensen baseren hun eerste mening over iemand op basis van wat ze dragen. Voor jouw date geldt misschien wel hetzelfde, dus is het belangrijk dat jij goed nadenkt over wat je aandoet. Hierbij moeten we wel zeggen dat het belangrijk is om dichtbij jezelf te blijven: je wil niet iets dragen wat je normaal gesproken nooit draagt. Verzorging is de sleutel naar succes in dit geval: vooraf je kleding strijken en ervoor zorgen dat alles goed bij elkaar past is het belangrijkst van alles.

2. Je kapsel

Ben jij al een tijd niet naar de kapper geweest, dan raden we aan dit zeker te doen voordat je op date gaat. Sommigen houden van een warrig kapsel, maar als jij echt goed voor de dag wil komen, heb je liever dat je haar precies zit zoals je wil. Vertel je kapper gerust over dat je een date hebt, zodat deze extra diens best doet om jou een beter kapsel te geven dan ooit tevoren. Hierbij raden we aan om niet te veel te experimenteren, maar er simpelweg voor te zorgen dat je huidige kapsel perfect zit.

3. Geurtje

Wist je dat veel mensen in eerste instantie verliefd worden op iemands geur? Het geldt niet voor iedereen, maar een lekkere geur werkt op veel mensen als erg aantrekkelijk. Dit is natuurlijk precies wat je wil! Een lekker geurtje kan een enorm verschil maken, maar is ook een goede oplossing voor wanneer jij van jezelf een beetje zweet. Wanneer jouw date de geur tegenkomt in het openbaar, zal deze gelijk aan jou denken, wat erg positief is. 

Have fun!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: op je eerste date is het belangrijk dat jij dicht bij jezelf blijft. Alleen zo leert jouw date je echt kennen. Probeer vooral van de date te genieten. Succes!

 

https://www.vantende.nl
Bigoz.nl