Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek het verdiepende lesmateriaal van deze uitgever, zoals de werkboeken voor rekenen

Wilt u graag educatief en vermakelijk lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen, bestellen bij een gerenommeerde uitgever? Educatieve Uitgeverij Kinheim is dé uitgeverij met een ruim aanbod aan lesmateriaal van diverse vakgebieden. Van rekenen en taal tot verkeer en geschiedenis: voor ieder vak biedt deze uitgeverij de juiste leerstof aan. Het lesmateriaal is beschikbaar in diverse niveaus en is additioneel én verdiepend. Op een leuke en uitdagende manier worden de kinderen gemotiveerd om zelfstandig te werken en zo de (basis)vaardigheden van een bepaald vak onder de knie te krijgen. Of u nu werkboeken of ander lesmateriaal zoekt voor leerlingen in de onder- of bovenbouw: het lesmateriaal van deze uitgeverij is geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. Voor iedere leerling is er passend leermateriaal aanwezig, ongeacht het niveau waarop hij of zij zich bevindt.

Hoogwaardig lesmateriaal voor het vak rekenen

Bent u op zoek naar lesmateriaal, zoals werkboeken, voor het vak rekenen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt hoogwaardige lesstof aan waarmee kinderen op een speelse en uitdagende manier kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van rekenen. In de werkboeken wordt er onder andere aandacht besteed aan het ontwikkelen van diverse basisvaardigheden en het bijbrengen van standaard kennis, zoals de verschillende tafels. Ook vaardigheden zoals het rekenen met verschillende eenheden, worden op een speelse en uitdagende manier toegelicht.

Bestel direct een proefpakket

Heeft u interesse in de aanschaf van hoogwaardig lesmateriaal, zoals de werkboeken voor rekenen? Of wilt u lesmateriaal voor een ander vakgebied kopen? U kunt ervoor kiezen een standaard proefpakket te bestellen. Bij dit pakket ontvangt u verschillende boeken uit één serie en één vakgebied. Wilt u liever losse uitgaven bestellen van boeken van verschillende vakgebieden? Ook dit is mogelijk. Heeft u verdere vragen over het beschikbare lesmateriaal, het bestellen ervan of wilt u meer weten over de uitgeverij zelf? Schroom dan niet en neem contact op met de professionals. Zij helpen u graag met het vinden van de beste optie. 

https://www.kinheim.com/
Bigoz.nl