Bigoz
Image default
Banen en opleidingen

Werk aan uw taalkennis

Als u werkt bij een bedrijf dat zaken doet in het buitenland, dan kan een zakelijke taalcursus wel eens van pas komen. Hiermee kunt u uw taalkennis vergroten en dit zorgt er weer voor dat u nog beter uw functie kunt vervullen. Als u denkt aan het volgen van een taalcursus dan wilt u uiteraard wel dat de training van hoge kwaliteit is. U wilt effectief kunnen leren zonder kostbare tijd te verspillen. Om die reden stellen we bij The Square Mile uw taalcursus speciaal voor u samen.

Maak uw wensen kenbaar

Iedereen leert op zijn eigen manier en wat voor de ene persoon werkt kan voor een ander juist geen vruchten afwerpen. Het is dus logisch dat onze trainers u eerst beter willen leren kennen, zodat zij voor u de perfecte taalcursus Frans samen kunnen stellen. Wij horen graag van u in welke branche u werkt, wat uw functie is en wat uw leerdoelen en wensen zijn. Dan pas kunnen wij een taaltraining verzorgen waar u echt iets aan heeft.

Onze trainers

Trainers die bij The Square Mile werken zijn native speakers die ervaring hebben in verschillende takken van het bedrijfsleven. Ze zullen tijdens de trainingen verschillende leermiddelen aanbieden en u de begeleiding geven die u nodig heeft. De cursusgroepen zijn nooit groter dan zes cursisten, zodat de begeleiding optimaal blijft. En wilt u liever een individuele cursus, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden 

Of u nu op zoek bent naar een taalcursus Spaans op beginnersniveau, of een taalcursus Russisch voor gevorderden, bij ons taalbureau zult u het vinden. Ook voor losse workshops en cursussen op afstand kunt u bij ons terecht. Kijk voor voorbeeldcursussen en recensies eens op onze website en neem voor al uw vragen gerust contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/
Bigoz.nl