Bigoz
Image default
Bedrijven

Bestuur van afstand

Veiligheid en welzijn voor het personeel is voor een bedrijf belangrijk, zodat zij ongestoord en gefocust aan het werk kunnen gaan. Als er geen gevaar op de loer ligt is werken ook veel prettiger en wordt er meer werk verricht. Daarom hebben veel bedrijven gekozen om de beste meubels te gebruiken om hun werknemers uiterst comfortabel te laten zitten. Een goede bureaustoel helpt de houding van de werknemers, het zorgt ervoor dat de werknemers geen pijn in hun rug krijgen. Als het welzijn van het personeel goed blijft, blijft het ziekteverzuim ook laag en blijft het bedrijf optimaal draaien.

In veel sectoren zorgen werkgevers ervoor dat hun werknemers goed behandeld worden en dat zij krijgen wat hun toe komt. In sommige branches is dit moeilijk om bij te houden omdat de werkgever niet altijd toezicht heeft. Zo ook in de logistiek branche, vrachtwagenchauffeurs dienen om een aantal te stoppen met rijden om rust te houden. Veel van hen doet dit niet zo vaak als het zou moeten. Daarom is een GPS Tracker een goede uitkomst voor veel werkgevers. Zo kunnen zij de chauffeurs in de gaten houden of zij de benodigde rust nemen. De werkgever kan tot 14 dagen terug kijken en zo zijn personeel in de gaten houden.

Een voertuigvolgsysteem kan voor vervoerders ook een handig hulpmiddel zijn om de veiligheid van de werknemers te verbeteren, zo kan de werkgever zijn personeel een andere kant opsturen als zij bijvoorbeeld door gevaarlijke gebieden rijden zodat zij niet overvallen en geplunderd worden. Ook is het mogelijk om de bestuurder om de file te lijden zodat er tijd winst wordt gemaakt. Voor beide is dit erg mooi meegenomen, omdat de chauffeur zo sneller thuis is en de baas een hoger aanbevelingscijfer krijgt. Dit soort systemen zijn ook toe te passen op lease auto’s maar ook op schepen.

https://mygpstracker.nl/
Bigoz.nl