Bigoz
Image default
Bedrijven

Hoe je het beste witte tshirts kunt stijlen

Als de zomer er aan komt, dan is het vaak ook tijd voor een frisse blik op je garderobe. De winter spullen gaan dan vaak weer de kast in. Meestal is het in de lente weer tijd voor frissere kleurtjes en gaan de donkere truien naar de berging. Een van de basic onderdelen van een zomer garderobe is toch wel het witte shirt. Doordat het een basic item is kan dit op veel verschillende manieren gecombineerd worden. Je hebt dan ook tal van mogelijkheden met witte tshirts.

Witte tshirts met een lichte of donkere spijkerbroek

Witte tshirts staan het leukste op een blauwe spijkerbroek. Vooral als je een beetje bruin bent geworden door de zon lijk je nog een stuk bruiner door het witte shirt. Een lichte spijkerbroek staat het leukste in de zomer omdat dit een lekkere lichte kleur is. In het najaar is het beter om een wit shirt met een donkere spijkerbroek te dragen. Als het wat slechter weer is zou je het shirt ook met een donkere broek kunnen dragen, zoals de kleuren zwart of grijs.

Witte shirts met een korte broek

Als het echt lekker weer is dan doe je natuurlijk het liefst een korte broek aan. Het fijne van een wit shirt is dat deze basic is en daarom dus op meerdere manieren gecombineerd kan worden. Zo kun je de shirts op een korte spijkerbroek dragen maar ook zeker op korte nette broeken in verschillende kleuren. Ga voor een meer casual look door er sneakers of slippers onder aan te doen.

https://mijnwittetshirts.nl/

Bigoz.nl