Bigoz
Image default
Bedrijven

Binnen en buiten beveiligen met de IP camera

Een van de populairste uitvindingen voor het beveiligen van uw huis, is de IP camera. Met de IP camera kan er door middel van een netwerk gebruik worden gemaakt van een draadloze of bedrade cameraverbinding. Grote voordelen van de IP camera zijn de HD-kwaliteit en het draadloze systeem. Het systeem is geschikt voor zowel binnen als buiten.

De beelden en het geluid wat via de IP camera binnen komt wordt gemakkelijk omgezet in online data. Deze data wordt via de netwerkverbinding online verzonden naar uw computer, smartphone of tablet. Vervolgens wordt het beeldmateriaal opgeslagen op de SD-card of harde schijf van elk apparaat. Ook kunnen deze beelden eenvoudig worden doorgestuurd naar een alarmcentrale.

Wanneer er een situatie ontstaat waarin er een dreiging is of wanneer er een verdachte situatie aan de gang is, wordt er door middel van het netwerk waarop de data is aangesloten een alarmerend bericht verstuurd. Dit is mogelijk door middel van de analysemethode, een speciaal soort software wat geïnstalleerd is in het camerasysteem.

U kunt zowel binnen als buiten het camera systeem installeren. Dit maakt het mogelijk uw gehele huis te beveiligen met de IP-camera. De camera voor buiten is gemaakt van materiaal geschikt voor de verschillende weersomstandigheden. Ook zijn ze stevig, waterbestendig en beschermt tegen vandalisme.

De software functies die de IP camera bevat zorgen ervoor dat het apparaat bewegingen kan detecteren. Hierin maakt het onderscheidt in dieren, mensen en apparaten. Ook kunt u een microfoon en speaker toevoegen aan dit systeem. Hierdoor kunt u communiceren met mensen die bij de camera staan. Ook is de resolutie hoog en is de camera gemakkelijk aan te sluiten op elk wifi of ethernet netwerk.

Bij de online camera shop heeft u een ruime keuze aan IP camera’s. Zowel voor het goedkope en het duurdere segment kunt u hier terecht.

https://www.onlinecamerashop.nl/
Bigoz.nl