Bigoz
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte huren of verhuren bij Opslagmarkt: voordelig en gemakkelijk!

Via de website van Opslagmarkt kunt u als particulier of namens uw bedrijf verschillende soorten opslagruimte huren en verhuren. U krijgt een overzichtelijk aanbod van opslagruimtes in de door u geselecteerde plaats of omgeving hiervan. Wanneer u zelf een ruimte over heeft die u wenst te verhuren voor opslagdoeleinden, dan meldt u zich gemakkelijk en snel bij ons aan.

Opslagruimte nodig of opslagruimte over?

Heeft u een garagebox, schuur, stal of ander soort ruimte over en zou u graag iets bijverdienen? Sla dan twee vliegen in één klap en verhuur de genoemde ruimte voor de opslag van goederen. U meldt zichzelf eenvoudig en snel aan via de website van Opslagmarkt met uw NAW en contactgegevens en kunt gelijk beginnen met het opstellen van een advertentie waarin u de opslagruimte aanbiedt. Mogelijke huurders kunnen u, zodra u de advertentie heeft gepubliceerd, contacteren om een offerte op te vragen.

Heeft u echter juist zelf behoefte aan meer ruimte? Ook dan kan de website van Opslagmarkt voor u een oplossing bieden. Opslagruimte fungeert namelijk als tussenpersoon voor huurder en verhuurder en brengt beide partijen met elkaar in contact. Wanneer u aangeeft een opslagruimte nodig te hebben krijgt u via onze website een overzicht van verhuurders in uw omgeving. Via beoordelingen en persoonlijk contact kunt u verschillende verhuurders en opslagruimtes met elkaar vergelijken.

U kunt een verhuurder bij interesse een bericht sturen. De verhuurder zal u een offerte voor de betreffende opslagruimte terugsturen, en wanneer u akkoord gaat kunt u de opslagruimte reserveren.

Opslagmarkt vraagt pas om een betaling wanneer u een reservering bij een verhuurder plaatst, of wanneer een huurder een reservering bij uw advertentie plaatst.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten of het huren en verhuren van opslagruimte via Opslagmarkt? U kunt ons eenvoudig bereiken per e-mail of via het telefoonnummer dat op onze website staat vermeld. Onze medewerkers staan u graag te woord voor het beantwoorden van uw vragen of wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het opstellen van een offerte of advertentie. Wij helpen u graag!

 

Bigoz.nl