Bigoz
Image default
Kunst en Kitsch

Wil je van een foto, een schilderij laten maken?

Een foto is een tijdloze herinnering, een momentopname van een persoon, pand, object of een (huis)dier. Het is leuk om deze foto in een lijstje te doen en deze ergens op te hangen of neer te zetten. Maar het is misschien wel nog leuker als hier en schilderij van gemaakt wordt. Je kunt namelijk een schilderij laten maken van een foto. Misschien heb je wel een prachtige foto van je familie of van je huisdier waar je een schilderij van wilt laten maken. Dit kan allemaal bij een professioneel bedrijf waar ze handgeschilderde schilderijen maken met de foto als basis.

Wat zijn je opties wanneer je een schilderij laat maken van een foto?

Wanneer je van een foto een schilderij wilt laten maken, dan kun je er ook voor kiezen of er een lijst bij komt. Zo kun je het namelijk meteen als een cadeau weggeven. Er kunnen ook verschillende verfsoorten gebruikt worden, maar de voorkeur gaat uit naar olieverf. Deze verf droogt langzaam zodat er nog aanpassingen aangebracht kunnen worden. Ben je namelijk nog niet helemaal tevreden over het schilderij, dan kan het nog veranderd worden. Je wilt immers dat een foto goed overkomt wanneer je er een schilderij van wilt laten maken.

Van een foto een schilderij laten maken is een leuk en origineel cadeau. Maar ook leuk om jezelf cadeau te geven. Een tijdloos object waar je nog jaren met plezier naar zult kijken. Omdat het door professionals met jarenlange ervaring gemaakt wordt, zal het ook een waar kunstwerk in je huis of bedrijfspand zijn. Het duurt wel een aantal weken voordat het schilderij af is, dat komt omdat er met veel zorg en tijd een perfect product gemaakt wordt. Je wilt namelijk dat de foto goed overkomt op het schilderij.Bigoz.nl